2020-03-29 12:26

Război pe viață și pe moarte în PSD Giurgiu. După primarii din județ, împotriva lui BĂDĂLĂU se REVOLTĂ și parlamentarii. Deputatul Răzvan CUC, fost ministru al Transporturilor, dezvăluie manevrele oculte ale baronului giurgiuvean

 |  16:54
Război pe viață și pe moarte în PSD Giurgiu. După primarii din județ, împotriva lui BĂDĂLĂU se REVOLTĂ și parlamentarii. Deputatul Răzvan CUC, fost ministru al Transporturilor, dezvăluie manevrele oculte ale baronului giurgiuvean

După primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, și cel al orașului Mihăilești, Mihai Dobre, joi, cu doar puține ore înaintea începerii Conferinței Județene a PSD - în care senatorul Niculae Badalau plănuiește să „se aleagă” președinte al organizației -, iată că și parlamentarii din județ se revoltă împotriva „dictatorului” Bădălău.

Astfel, deputatul Răzvan Cuc, fost ministru al Transporturilor, a ieșit public și a prezentat ziariștilor   un act care devoalează, foarte clar, dezinformările propagate de Bădălău în dorința sa de a grăbi conferința de alegeri și a se instala cât mai repede la vârful organizației județene PSD.  

“De la o organizație PSD, din alt județ, am făcut rost de adresa trimisă de forurile centrale ale PSD, un ghid al alegerilor interne pe care domnul Bădălău nu l-a arătat niciunui primar sau președinte de organizație. În acest ghid sunt stipulate perioadele în care se fac alegerile, procedurile, criteriile de reprezentativitate ale delegaților la Conferința Judeteana etc. O dovadă că domnul Bădălău dezinformează este faptul că, în acest ghid, alegerile în organizațiile locale de pe lângă secțiile de votare, și Conferințele municipale se țin în perioada 10 septembrie – 10 octombrie, iar Conferința județeană se organizează în perioada 10 octombrie – 30 octombrie. Așadar, domnul Bădălău vine cu vorbe, iar noi avem documente oficiale. Nu se spune nicăieri despre referendum, asa cum lasă de înțeles Bădălău”, a declarat Răzvan Cuc.

Deputatul giurgiuvean a prezentat și detalii din ultima întâlnire pe care parlamentarii PSD din județ au avut-o cu Niculae Bădălău. “Săptămâna trecută, am fost convocați la o întâlnire cu domnul Bădălău. Toți parlamentarii PSD, adică eu, deputații Elena Dinu și Alexandru Andrei și senatorul Cristian Marciu. La această întâlnire, nu ni s-a spus nimic despre data la care vor avea loc alegerile în organizația județeană PSD Giurgiu. Însă, acolo am aflat că domnul Bădălău vrea un grup de parlamentari pe care să îi bage, sau să îi scoată de la vot, când vrea el... Tot la această întâlnire, ne-a sugerat că eventuale dosare penale pot fi închise, dacă suntem băieți deștepți”, a explicat Răzvan Cuc.

Potrivit unor surse, Bădălău le-a dat parlamentarilor din județ chiar exemplul său, mai exact cum a reușit, prin metode doar de el știute, să scape de vreo șase dosare penale în care era implicat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine