2020-07-09 15:30

Război total între Viorica Dăncilă și Carmen Dan. Care este miza

 |  10:29
Război total între Viorica Dăncilă și Carmen Dan. Care este miza

Președintele interimar al organizației de femei a PSD, Viorica Dăncilă, a convocat CEX-ul acestui for însă nu se așteaptă la o ședință prea liniștită, amenințarea venind din partea fostului ministru de Interne, Carmen Dan.

Se pare că fostul ministru își strânge oaste pentru a o da jos pe Dăncilă din fruntea organizației de femei și astăzi ar putea încerca o ”lovitură de palat”, susțin surse citate de Realitatea Plus.

Viorica Dăncilă și Carmen Dan au intrat într-un conflict direct, în urmă cu câteva luni. Premierul a schimbat-o pe Carmen Dan de la Interne, iar ulterior relația dintre cele două s-a deteriorat puternic.

Viorica Dăncila a devenit președinte la organizația de femei, după ședința Comitetului Executiv din 27 noiembrie, când a decis să plece din fruntea PSD, iar întreagă conducere a fost dizolvată, după o demisie a majorității membrilor Biroului Permanent.

Președinte interimar al PSD a devenit Marcel Ciolacu, iar secretar general-Paul Stănescu.

Din nouă conducere interimară mai fac parte liderii celor 5 filiale care au câștigat alegerile prezidențiale în județele lor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-13Parerea ta...

BRățăRILE DE OTEL PENTRU
13 Dec 2019

Drumul al acestor femei: Dancila si Carmen! Va fi clar către pușcărie.
FLORAREASA
13 Dec 2019

Intinde chiloti pe sirma . Sa vezi cind le ia la intrebari , cu bugetul si actele semnate
TANTEA FLORAREASA
13 Dec 2019

se vede ca esti o hoasca ceausista cu limba ta de lemn ,cu exprimarea ta incalcita de la fum si droguriEsti o cutra nebuna Ian vezi ce spui la bautura scarbo
CUCUVEAUA ROZ -BOMBON
13 Dec 2019

dar Babuina cea cu studii la Moscova,dar alinuta ,dar Sika ,dar johanusul vostru hot si homo unde va ajunge crezi ?Dar,, scosul din sicriu ''cata si el o scarba hoata ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz