2020-01-23 00:27

Războiul declarațiilor electorale. Macovei îl acuză pe Tăriceanu că fuge de o confruntare directă

 |  19:17
Războiul declarațiilor electorale. Macovei îl acuză pe Tăriceanu că fuge de o confruntare directă

Chiar dacă, în opinia sa, trebuie discutată mai departe modificarea Constituţiei în privința numărului de ani de mandat al președintelui României, Klaus Iohannis a declarat, duminică, la Timişoara, că, dacă va ajunge la Cotroceni, nu este o soluție să demisioneze în 2016 pentru a corela mandatul său cu cel al parlamentarilor. Acest lucru trebuie discutat în Parlament, a precizat Iohannis.

Primul lucru pe care îl va face dacă va fi ales preşedinte va fi să vină la Timişoara, la manifestările dedicate Revoluţiei Române din Decembrie 1989, a spus primarul Sibiului și speră că timișorenii îi vor da un număr mare de voturi.

Luni, la o întâlnire cu pensionarii, candidatul ACL a declarat că premierul Victor Ponta face „promisiuni pentru la anul”: „Oare câte promisiuni iluzorii am mai auzit de la tânărul prim-ministru și câte dezamăgiri au urmat după ele?” Liberalul îi acuză pe guvernanți că „nu ar trebui să se folosească de necazul și greutățile oamenilor pentru a mai obține niște voturi” și le-a promis participanților că va garanta ca președinte, respectarea dreptului la pensie.

Ponta laudă monarhia

Premierul Ponta a vorbit din nou despre unire, dar și despre „meritele monarhiei” la vernisajul expoziţiei "Regele Carol I. 175 de ani de la naştere-100 de ani de la moarte", organizată la Biblioteca Academiei. „Dincolo de toate celelalte merite personale ale Regelui Carol I şi, în general, meritele monarhiei pentru România, din punctul meu de vedere şi în acest moment, putem să reliefăm două realizări excepţionale: independenţa naţională şi Marea Unire, sigur, realizată sub Regele Ferdinand, dar care a fost posibilă pentru că Regele Carol a pus interesele ţării înaintea a orice altceva. Din acest punct de vedere, încă o dată, felicitări Academiei Române şi Casei Regale. Îmi doresc ca aceste instituţii fundamentale pentru România, pentru noi ca popor, să aibă în continuare o activitate la fel de prestigioasă", a spus Ponta.

Macovei contra purtător de cuvânt

Candidatul independent Monica Macovei a scris pe internet că adversarul ei din alegeri, Călin Popescu Tăriceanu, că fuge de o confruntare directă cu ea, pentru că a refuzat să participe la o confruntare televizată,  programată prin tragere la sorți, la TVR, pentru luni seara, și unde s-ar fi întâlnit față în față. TVR a informat-o că Tăriceanu își trimite purtătorul de cuvânt. Macovei a cerut TVR „să fie lăsat scaunul liber” dacă nu vine Tăriceanu, „pentru că oamenii vor vota candidații, și nu purtătorii de cuvânt”. Ea consideră refuzul lui Tăriceanu ca „un afront la adresa românilor și o dovadă în plus că acesta nu face decât jocul PSD”. „Nici Victor Ponta nu a avut curaj să participe la o dezbatere și și-a trimis un reprezentant”, a mai punctat candidata.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-06Parerea ta...

UNUL
07 Oct 2014

Monica, duhneşti prea tare a whiskey, de-aia fuge Tăriceanu de respiraţia ta, beţivo!!! :-)
HE.HE.HE...
08 Oct 2014

S-a vazut ce 'barbat' e Dracuceanu-Tariceanu! S-a facut MOLICEANU, trimitand o femeie (tzatza 'de serviciu'...la inaintare! Ce bou! Ce scursura! Ce jivina! P.S. Asta, cand o sa fie arestat si/sau condamnat, o sa-si trimita nevestele LA INAINTARE :))))
RADU
08 Oct 2014

Tot io am fost si cu postarea de mai sus HE.HE.HE... Nu ma bagati in seama pentru ca sunt un pusti onanist, elev la o scoala pentru handicapati mintali si asa imi vars eu frustrarile pe forumuri, cu diferite nicuri precum Radu, Americanul, Onanistul etc. Sunt disperat pt. ca nicio gagica nu se uita la mine si atunci fac laba, la greu! Ba as pune si kuru la bataie, macar de atata sa am parte, si eu, de sex: sa mi-o traga careva, unul solid, acolo!
RADU ALIAS AMERICANUL ALIAS JE
08 Oct 2014

Sa va belesc pe toti astia care sinteti cu Tonta! Base e cel mai tare! Hai sictir toti iubitorii pontalaului, belimiati belengherul!
HA.HA.HA...
08 Oct 2014

'Radu'&'Jenel'&Unul&Careva&Incognito = transmit direct din puscarie sau din/de la partid! Altminteri, n-ai intelege DE CE, PENTRU CE tin cu Tonta, de parca ar fi dumnezeul lor, nu alta!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray