2019-08-19 15:06

REACȚIA Gabrielei Firea după ce a fost HUIDUTĂ pe Arena Națională

 |  01:29
REACȚIA Gabrielei Firea după ce a fost HUIDUTĂ pe Arena Națională

„Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook, la o oră după ce a fost huiduită pe Arena Națională. „Echipe de cetățeni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenți, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep”, a acuzat primarul general al Capitalei.

„Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, spune o vorbă veche din popor! În mai puțin de 24 de ore, Primăria Capitalei a organizat un eveniment de ținută, pe Arena Națională, în cadrul căruia marea noastră campioană Simona Halep să poată prezența fanilor trofeul. A fost o mobilizare uriașă! S-a lucrat frenetic minut de minut. De dimineață, însă, aparatul sorosist de propagandă, prin organele sale tributare de presă, a demarat acțiunea : compromiterea evenimentului.

Cu tot felul de știri false și comentarii răutăcioase. Nu a contat că umbresc momentul unic pentru Simona Halep. Nu a contat că, seara, martori au fost și copii, la un festival al urii și dezbinării. Când am declarat-o Cetățean de onoare al Municipiului București, mulți au strâmbat din nas. Și au comentat negativ.

Acum, dacă nu o primeam așa cum merită, ar fi spus că sunt arogantă și că nu îmi fac datoria de primar general. În toate capitalele civilizate ale lumii, marii campioni sunt întâmpinați cu entuziasm de cetățeni și sunt recompensați prin intermediul autorităților de la acel moment : ministru, primar, președinte de federație etc.

Nu există o altă cale civilizată prin care să ne arătăm respectul față de valorile noastre. Repet, dacă nu organizam nimic și nu ofeream Cheia Orașului într-un cadru festiv, aveam să fiu certată că sunt nepăsătoare. Dacă mi-am făcut datoria de român și primar, nici așa nu a fost bine... pentru unii. Echipe de cetățeni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenți, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep.

De dragul ei și din respect pentru performanța sa uriașă, puteau lasă o jumătate de oră ura la poarta Arenei Naționale. Acolo este despre sport, respect, valori, performanță.

Nu despre câți bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucureștiul într-un oraș sub asediu. Slavă Domnului că cei mai mulți sunt oameni civilizați, democrați, cu respectul fiecăruia de a avea dreptul să nu fie de acord cu celălalt. În rest, și mâine este o zi! Și mâine e o zi de muncă! Și mâine ne vom bucură că apare soarele, că suntem sănătoși, că putem avea credință și că putem ierta. Ai câștigat, continuă! Ai pierdut, continuă!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook, inainte ca pagina sa sa devina inactiva.

foto: Digi24.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-12Parerea ta...

LEVST.
12 Iun 2018

Este o adevarata nebunie cu Soros si 'sorosimul", este un nou Isus, pe care se pun toate pacatele omenirii...In fine, in primul rand aceasta manifestatie trebuia tinuta la Constanta, pentru motiv de rezidenta si formare, dar MAI IMPORTANT, acolo( fiind sezon turistic) ar fi fost- in tribune- tot spectrul fanilor dint toate colturile tarii, ce ar fi dat si mai bine impresia de national...( Firea, mare greseala, mai intai trebuia sa le arati moastele...)
FREACA MENTA
12 Iun 2018

LATRINA 3 SI LIMBA LATA SPALATOREASA DE TUCALE
ANONIM
12 Iun 2018

Mare porcarie pot face porcii sOROSISTI NENOROCITI ! Huiduiti un om corect ,capabil , onest ,bun .Ia sa vedem la ce sunteti voi buni in afara de baut propria voastra urina de a va balacari in propria voastra mizerie ?ce valori aveti voi pe care sa le respectati? nici una ,La voi este la mare cinste sa va drogati sa va adunati prin piete nespalati si jegosi sa stati acolo si sa va injectati droguri si sa hamaiti.Atat va duce mintea Doamna FIREA vad ca va mai baga in seama dar eu in locul ei v as privi cu dispret si nu v as baga in seama putori nebune ce sunteti!
BOOYAKA
12 Iun 2018

Firea ar trebui sa plece exact de unde a venit!Nu are nici o legatura cu Bucurestenii!E o pupaza dragneasita
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray