2020-01-29 03:58

Reacția INCREDIBILĂ a lui Mihai Tudose: ”A fost și VINA mea. Plec cu fruntea sus”

 |  21:48
Reacția INCREDIBILĂ a lui Mihai Tudose: ”A fost și VINA mea. Plec cu fruntea sus”

Premierul Mihai Tudose a părăsit cu fruntea sus sediul PSD după ședința Comitetului Executiv al partidului, declarând că nu regretă și se supune deciziei colegilor de partid, dar nu va asigura interimatul la Palatul Victoria.

”Partidul a hotărât că e nevoie de alt Guvern, tot timpul e loc de mai bine. Imi asum, poate a fost și vina mea. Eu imi reprosez ca n-am facut mai multi km de autostradă sau spitale. Plec cu fruntea sus, nu regret nimic, eu nu rup partidul, sunt vicepresedinte, locul nu imi e amenințat.

Merg la Palatul Victoria să-mi iau lucrurile, nu asigur interimatul. Voi vorbi și cu președintele Iohannis.

Ati coborât din Trabant? Da” a declarat premierul Mihai Tudose la ieșirea din sediul PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-15Parerea ta...

LEVST.
16 Ian 2018

pana si Baphomet a trebuit sa bea aghiazma( chiar daca nu a vrut...)....Cel mai important este insa ca se clarifica lucrurile, anume ca tot dragnea este (si a fost) si va fi, talpa iadului, Tudosica a fost doar mascota...Si chiar daca "nu propune" ca "are mana proasta", tartorele al batran, in iuresul si fumul bataliei, va avea pm, tot pe cine vrea muschii lui...
ANONIM
16 Ian 2018

CU DESTRAMAREA REPETATA A GUVERNELOR, TOT ASA A DEBUTAT SI DESTRAMAREA MAFIEI POLITICE SI GUVERNAMENTALE DIN ITALIA ANILOR '70-80 cu sacrificii si cu pierderi de vieti omenesti importante. In ADN-ul colectiv al poporului roman exista mult venin, dusmanie si rautate care trebuie imputinate tot cu sacrificii.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine