2020-04-03 21:15

REACȚIA lui Băsescu, după ce Siegfried Mureșan A PIERDUT postul de comisar european

 |  18:26
REACȚIA lui Băsescu, după ce Siegfried Mureșan A PIERDUT postul de comisar european

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, miercuri, la B1 TV, că l-ar fi preferat pe Siegfried Mureșan pentru postul de comisar european, în detrimentul Adinei Vălean.

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, miercuri, la B1 TV, că l-ar fi preferat pe Siegfried Mureșan pentru postul de comisar european, în detrimentul Adinei Vălean.

Președintele Iohannis a supervizat numirea celor doi, Adina Vălean și Siegfried Mureșan, în cursa pentru comisar european. Mureșan este ancorat cu liderii PPE.

Siegfried Mureșan a lucrat prin birouri, dar nu are experiență. Liberalii au vrut să o trimită pe Adina Vălean, pentru că au vrut să le facă pe plac celor din PPE.

Dacă ar fi fost să aleg eu, chiar dacă a lăsat partidul care l-a scos în lume, tot pe Siegfried l-aș fi votat", a declarat Traian Băsescu.

Întrebat, după ce a apărut informația că Adina Vălean ar fi fost acceptată de Ursula von Der Layen, Băsescu a spus: "E, asta e. Este exact ce v-am spus, riscul de experiență zero în administrasție a lui Mureșan", citeaza stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-06Parerea ta...

ORI CAI LAIA ORI BALAIA!
07 Noi 2019

Tot niste nazi prosti sunt toti , Iar tu bai pisat national te trzesti vorbind Locul era al PSDului!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine