2020-04-07 23:30

Reacția lui Emanuel Ungureanu la reținerea lui Beuran: Să înfunde pușcăria dacă e vinovat

 |  13:14
Reacția lui Emanuel Ungureanu la reținerea lui Beuran: Să înfunde pușcăria dacă e vinovat

”Acum câteva săptămâni un medic m-a contactat şi a pretins că Beuran i-ar fi cerut 10.000 de euro pentru a obţine un post de asistent universitar. Am trimis medicul să se adreseze DNA, procurorii susţin că au fapte şi probe că Beuran ar fi primit aceşti bani. Să înfunde puşcăria dacă este vinovat!”, a scris Ungureanu pe Facebook.

El afirmă că Mircea Beuran şi Mihai Lucan ”nu îi reprezintă în niciun caz pe toţi medicii din România, foarte mulţi dintre ei fiind cinstiţi şi cărora ”le datorăm respectul total pentru munca lor nobilă”.

Medicul Mircea Beuran este acuzat că a primit suma de 10.000 de euro de la un medic pentru a propune în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti scoaterea la concurs a unui post de asistent universitar în specialitatea Chirurgie generală, pe o perioadă determinată, dar şi pentru a asigura câştigarea concursului de către cel care i-a dat banii. Conform DNA, până în prezent, postul respectiv nu a fost scos la concurs.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus în 30 decembrie o plângere penală în cazul femeii arse în timpul unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Floreasca, el acuzându-l pe medicul Mircea Beuran pentru acest incident. Ungureanu susţine că ”s-a încercat muşamalizarea” acestui caz, pe care tot el l-a făcut public.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-14Parerea ta...

ANONIM
14 Feb 2020

Redactiei puterea ii doresc MULTA căldură...ptr cenzura ....de ce nu acceptati sa ii urez multa cadura acestui brancardier
PARAIPAN
14 Feb 2020

Daca zici brancardier....te convingi de el ...o sluga
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine