2020-04-10 07:17

REACȚIA lui Florin Cîţu după ce a fost DEMIS din funcția de ministru al Finanţelor Publice

 |  13:03
REACȚIA lui Florin Cîţu după ce a fost DEMIS din funcția de ministru al Finanţelor Publice

Florin Cîţu a izbucnit după ce a fost demis din funcția de Ministru al Finanţelor Publice. Cîțu a atras atenţia, la Conferinţa de alegeri a PNL Bucureşti, că majoritatea parlamentară ar putea încerca să modifice din nou Ordonanţa 114, modificată prin decizie a Guvernului Ludovic Orban.

„În acest moment Ordonanţa 114 pe care am corectat-o foarte greu este pe punctul de a fi resuscitată de acest Parlament toxic”, a afirmat Cîţu sâmbătă, în faţa liberalilor reuniţi pentru alegerea conducerii PNL Bucureşti.

De altfel, Cîţu a anunţat, încă de vineri, că PSD ar vrea să resusciteze OUG 114/2018, ordonanţa care a ”destabilizat economia României”, iar anticipatele reprezintă, în acest context, o soluţie pentru a schimba majoritatea parlamentară.

”Trebuie sa-i oprim! PSD vrea să respingă OUG1/2020 în Parlament! De ce? Simplu. Prin aceasta ordonanţă le-am îngheţat salariile şi sunt DISPERAŢI. Nu-i interesează stabilitea economica a României, este vorba doar despre buzunarul lor! Vor salarii mai mari cu orice preţ. Credeţi că le merita?”, a scris Cîţu, pe pagina sa de Facebook.

El a atras atenţia că resuscitarea OUG 114 ar avea efecte negative majore asupra economiei. Totodată, el consideră că alegerile anticipate ar reprezenta o soluţie în acest caz pentru că ar schimba majoritatea parlamentară.

foto: Antena3


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-08Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
08 Feb 2020

de ce ati lungit-o asa de mult cu anticipatele? chestia asta trebuia facuta inca din primul mandat al presedintelui Johannis.La un moment dat amajuns la concluzia ca Johannis este multumit cu guvernele PSD-ului daca nu vrea sa se lupte deloc cu ei.De abia acum cand s-au pierdut 5ani aiurea v-ati hotarat sa cereti anticipate.Se putea si mai devreme si era mult mai bine
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine