2020-01-25 14:05

Reacția lui Iohannis la temerile lui Dragnea de fraudare a alegerilor

 |  17:52
Reacția lui Iohannis la temerile lui Dragnea de fraudare a alegerilor

Preşedintele Klaus Iohannis a comentat declaraţiile preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivit cărora PNL ar putea încerca fraudarea alegerilor. Întrebat despre declaraţia lui Dragnea, Iohannis a replicat zâmbind: ”Chiar el?".

Şi premierul Dacian Cioloş a ironizat îngrijorarea lui Liviu Dragnea privind posibilitatea fraudei electorale, conform Digi24.

”Am înţeles că domnul Liviu Dragnea este îngrijorat de posibila fraudare a alegerilor parlamentare. Ştiu că dumnealui este un om cu experienţă în organizarea alegerilor şi mai ştiu că, în trecut, nu totul a mers bine din acest punct de vedere”, a scris Cioloş, pe Facebook.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că schimbările de la MAI şi de la AEP din ultima perioadă îi provoacă "suspiciuni", astfel încât a cerut BEC să pună la dispoziţia partidului aplicaţiile folosite pentru alegeri de către Autoritatea Electorală Permanentă, fiind de părere că liberalii ar încerca să fraudeze scrutinul.

Liviu Dragnea a declarat, duminică, într-un interviu televizat, că are "suspiciuni" cu privire la schimbările de la MAI din ultima perioadă, precum şi ancheta DNA de la AEP.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-22

In legatura cu acest articol...

Dragnea îi dă replica lui Cioloș: Minte, nu mai am încredere în el

Cioloș, către Dragnea: sădiți teamă și îndoială

Cioloș îi transmite un mesaj dur lui Dragnea: Sădiți teama și îndoiala
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine