2019-09-18 20:56

REACȚIA lui Klaus Iohannis după AMENDA primită pentru cuvântul ”penali”

 |  22:17
REACȚIA lui Klaus Iohannis după AMENDA primită pentru cuvântul ”penali”

Președintele Klaus Iohannis a reacționat după ce a fost amendat de CNCD pentru că a folosit cuvântul „penali” pentru a-i numi pe politicienii care au probleme în justiție.

''Preşedintele României consideră că este o decizie politică şi va contesta la instanţa competentă decizia CNCD'', a anunţat Administraţia Prezidenţială, iar şeful statului va contesta decizia în instanţă.

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a considerat miercuri, cu majoritate de 5-4, că termenul „penali” folosit de preşedintele Klaus Iohannis depăşeşte limita libertăţii de exprimare.

Șeful statului a fost amendat cu 2.000 de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-09Parerea ta...

RENDES LACI
10 Mai 2018

Domnilor, nu mai înțeleg nimic, politicienii au imunitate pentru declarațiile politice. De ce PSD-iști sunt mai imuni decât Iohannis, care deși nu este membru vreunui partid, tot om politic este ?
ANONIM
10 Mai 2018

OBSERV CA CENZURA ESTE IN FLOARE....CUM SE FACE ATINGERE LA PENALUL PENALILOR...palmierul de mușama...CUM SE CENZUREAZA ...REPET ...ESTE CEL MAI MARE PROFITOR ...IL INTRECE PE CHIORU...A FOST IMPINS DE NAZISTII LUI CARE IL SUSTIN...CEL MAI MARE MINCINOS ...EL CARE A PROMIS CA ISI VA ELIMINA IMUNITATEA IMEDIAT ...REPET BLESTEMAT FIE CEL CE VA MAI DA VOTUL PTR UN ASEMENEA SPECIMEN...BLESTEMATII SA FIE SI CEI CE IL VOR SUSTINE ...AMIN
ANONIM
10 Mai 2018

Toata aceasta bulibaseala in legatura cu robor, accize ,scumpiri ,rate marite i se datoreaza acestu specimen infect El a amenintat BNR ul si tot el le a dat indicatii pretioase cum sa saboteze initiativele PSDului El cu acolitii sai au facut imprumuturi absurde si neperformante inglodand tara in datorii Ce tara a mai cheltuit 10 miliarde euro dintr un foc pentru inarmare Ce sa facut cu banii imprumutati de chior (30 de miliarde de euro )Unde sunt ,ce s a facut cu ei?
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Dispare un parlament jalnic Vă vine să credeți sau nu, săptămâna viitoare, pe vremea asta, vom ști cine va conduce țara următorii patru ani. Am intrat în ultima săptămână de campanie electorală. O campanie pe care nu am prea văzut-o, în afara unor scandaluri care nu țin de cald alegătorilor, dar îi înfierbântă pe fanatici, vezi supărarea că Iohannis nu a invitat „penalii” la Ziua Națională sau marota cu inamicul public numărul unu, Soroș, care a cumpărat, a făcut, a dres, ca să conducă România din umbră
05 Dec 2016
PSD, înapoi la modelul Năstase Liviu Dragnea e confuz. Compromisul pe care l-a făcut acceptând penali pe lista PSD, cu el în frunte evident, îl face să atace orbește, pe orice temă, încercând să distragă atenția de la faptul că “până și unui paznic i se cere cazierul judiciar la angajare”, vorba lui Klaus Iohannis. Lista penalilor din PSD, care și-au găsit loc pe liste, este lungă, dar Dragnea, ca un adevărat șef de trib, este cel mai cel, fiind singurul condamnat definitiv, în timp ce restul, tot nume sonore, nu se pot “lăuda” decât cu trimiteri în judecată sau urmăriri penale
07 Noi 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray