2020-07-15 14:53

REACȚIA lui Liviu Dragnea după DEMISIA Ministrului Educației

 |  16:57
REACȚIA lui Liviu Dragnea după DEMISIA Ministrului Educației

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a confirmat că demisia lui Valentin Popa de la Ministerul Educației are legătură cu nemulțumirile UDMR.

Reporter: Cu ministrul Educației ați discutat despre nemulțumirilor celor din UDMR?

Liviu Dragnea: Da.

Reporter: Și?

Liviu Dragnea: Da, am discutat. Nu e vorba doar de UDMR, e vorba de toate minoritățile. Poate ei au fost mai vizibili.

Reporter: S-a ajuns la o concluzie?

Liviu Dragnea: Așteptăm să vedem la Guvern.

Reporter: Kelemn Hunor spunea că nu va discuta cu dvs. Despre alte proiecte până când problema din educație nu e rezolvată.

Liviu Dragnea: Și are dreptate. De data asta are dreptate Kelemen Hunor.

Valentin Popa a precizat joi că asupra sa nu au fost făcute presiuni să demisioneze din funcţia de ministru al Educaţiei, dimpotrivă, şi a explicat că a luat această decizie pentru că nu este de acord cu solicitarea UDMR de modificare a ordonanţei privind desfăşurarea orelor de limba română la clasele cu predare în limbile minorităţilor.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a spus că demisia este „singura decizie corectă” a ministrului Educaţiei, Valentin Popa, care trebuia să îşi asume „consecinţele măsurilor sale nechibzuite şi total neadecvate din punct de vedere profesional, prin care a provocat confuzie pentru zeci de mii de elevi, cadre didactice şi părinţi”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-27Parerea ta...

NEGRO
27 Sep 2018

Desigur, singura demisie e onoare! Domnul Valentin Popa nu s-a lasat ingenuncheat de santajul UDMR. Dovleacul cu mustata si zombii PSD s-au conformat. Ca totdeauna, pentru dumnealor, Romania si limba romana sunt elemente minore, zic ei, de negociat. Cu cat este mai prost, cu atat este mi bine. Chestia e sa nu piarda puterea si dovleacul si oligarhii sa nu intre la puscarie. Oricum, demisia profesorului sucevean constituie o palma data dovleacului considerat in corpore Guru lor dar si zombilor de rand ai acestui partid de tradatori. Dar sa nu uitam: si tradatorii isi au destinul lor. Desi deocamdata au alte interese. Dupa anul douazeci douazeci, vorba gospodinei de Videle, le vom arunca cu chiftele printre zabrele ... Asa sa ne ajute Dumnezeu!
TRADATORI DE TARA
27 Sep 2018

MAFIOTUL ESTE IN STARE DE ORCE NUMAI SA FIE LA BUTOANE . TRADATOR NATIONAL SI LAS
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz