2020-02-22 09:26

REACŢIA lui Petre Roman, după ce a aflat că este URMĂRIT PENAL în Dosarul Revoluției

 |  19:56
REACŢIA lui Petre Roman, după ce a aflat că este URMĂRIT PENAL în Dosarul Revoluției

Petre Roman a declarat că demersul procurorilor de a cere redeschiderea urmăririi penale pe numele său, în dosarul Revoluției, este „o absurditate”, o poveste cusută cu ață albă, deoarece el a fost numit premier în 27 decembrie, iar între 22 și 25 era „nimeni”.

„Sigur că ar fi multe de spus, dar cea mai evidentă absurditate care mă revoltă este că ei (procurorii, n.r.) zic că la data comiterii infracțiunii, Petre Roman era prim-ministru și e complet fals. Eu am devenit prim-ministru în 27 (decembrie 1989, n.r) și între 22 și 25 eram nimeni, ca să zic așa. E cusută cu ață albă rău de tot povestea asta”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Petre Roman.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-22Parerea ta...

CETATEAN
22 Oct 2019

O PARTE A CORCULUI A FOST FACUTA SI LA SEDIUL AMBASADEI ROMANE DE LA PARIS . STIAM DIN LUNA AUGUST DE LA UN SECURIST CA SE COACE UN CIRC , INPOTRIVA LUI CEASCA . IAR CIND A VENIT DE LA PARIS CU SOTIA LA INCEPUTUL LUNI NOIEMBRIE 1989 A ZIS ... AM ARANJAT CU PRIETENI . IL DAM JOS IN DECEMBRIE . TOTUL ESTE PREGATIT . AM INTREBAT . CINE VINE ? AN COMUNIST MAI CORECT ... ILIESCU . SA NU TE DUCI LA MANIFESTATI , ADUNARI , BALAMUC DE STRADA . CA TE INPUSCA . TOTUL ESTE ARANJAT . PE OM SI NE CUNOASTEM . ASA A FOST
JAVRA
22 Oct 2019

Inpuscat . Javra ordinara
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine