2019-12-09 12:48

Reacția lui Ponta după ce Mihai Tudose și-a dat demisia din Pro România

 |  15:55
Reacția lui Ponta după ce Mihai Tudose și-a dat demisia din Pro România

Fostul premier Mihai Tudose și-a dat demisia, luni dimineață, din Pro România, în urma tensiunilor cu Victor Ponta, președintele partidului.

Anunțul a fost făcut de europarlamentar pe pagina de Facebook: „Doar atât. Deocamdată.....”, a scris el, alături de o fotografie cu demisia.

„Motivele acestui act și anume totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale fiind de notorietate nu le mai detaliez”, a mai scris acesta în cererea de demisie înregistrată pe 2 decembrie.

El nu a făcut nicio precizare cu privire la mandatul de europarlamentar.

Mihai Tudose a declarat de mai multe ori că el nu pleacă din partid și că o demisie ar trebui să vină din partea lui Victor Ponta.

„Îl încurc foarte tare și eu și în consecință, face orice să mă facă să plec... Știți cum e vorba aceea cu ,,să te ferească Domnul de ruga îndeplinită”. Fiindcă atunci, cu noi toți plecați, el va mai vinde iluzii până la parlamentare când pragul de 5% va fi de neatins... Șansa PRO Victore e... plecarea ta”, a scris Tudose, săptămâna trecută.

Victor Ponta a comentat scurt demisia lui Tudose. Liderul Pro România arată întreg partidul a decis să nu susțină Guvernul Orban, în timp ce Tudose a mers pe cont propriu și a susținut PNL.

”Majoritatea absoluta a celor din ProRomania am decis sa NU sustinem Guvernul PNL Orban. Domnul Tudose a fost in dezacord cu aceasta decizie si, in consecinta, a decis sa demisioneze din ProRomania. Este dreptul sau si deciziile ii apartin!”, a declarat Victor Ponta, pentru Stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-02Parerea ta...

ȚIGANIADA
02 Dec 2019

dl Tudose este un om cu caracter și gândește românește. Partidul PSD este unul țigănesc cu peste 50 de membri din vârful partidului au probleme cu justiția. Ponta este un aventurier lipsit de caracter.
COMISARUL PARAIPAN
02 Dec 2019

pai foarte bine a facut Tudose ca a votat guvernul Orban.cu ocazia asta a demonstrat ca-si doreste normalizarea situatiei din Romania si pana la urmatoarele alegeri anticipate poate sa-si gaseasca un loc in alta grupare politica
Doresc sa comentezCITESTE SI...

Trandafirul ofilit al Brăilei După o serie de contre și declarații contradictorii cu Victor Ponta, fostul premier din epoca Dragnea, Mihai Tudose, a demisionat, pe Facebook, din Pro România, postând chiar și o copie după demisie
02 Dec 2019

MAI VECHI...

Grajdul politic În Parlament sunt multe poame. Nu e vreo noutate. Forul legislativ e cea mai hulită instituție democratică din România. Și își merită în foarte mare parte prostul nume. Nu trece săptămână fără să nu auzi câte o aiureală venită din partea aleșilor. Iar acum o să se însutească aberațiile pentru că, dacă pe perioada mandatului, sunt puțini politicienii parlamentari care deschid gura, în schimb acum e campanie electorală și fiecare se duce să ajute partidul din care face parte, să se promoveze în teritoriu
12 Mai 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray