2019-11-15 00:25

Reacţia lui Tăriceanu la NOMINALIZAREA lui Vlase pentru şefia SIE

 |  13:42
Reacţia lui Tăriceanu la NOMINALIZAREA lui Vlase pentru şefia SIE

Şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, are încredere că Gabriel Vlase, nominalizat de preşedintele Klaus Iohannis la conducerea Serviciului de Informaţii Externe (SIE) este persoana indicată pentru acest post, afirmând despre el că este un om cu mare experienţă, care i-a făcut o impresie bună. Reacţia şefului ALDE vine în ciuda faptului că vineri s-a declarat surprins de respectiva nominalizare a şefului statului.

"O să ne vedem în cadrul Coaliţiei (pentru a discuta despre nominalizare - n.r.). Eu cred că domnul Vlase are experienţa necesară pentru că a condus Comisia de supraveghere a SIE, îl cunoaştem, e colegul nostru, e vicepreşedinte la PSD, are o funcţie importantă la Cameră. Am lucrat cu el în ultima perioadă poiectul de lege referitor la statutul Casei Regale (...). Gabi Vlase s-a ocupat cel mai mult de chestiunea asta. E un om care mie mi-a făcut o impresie foarte bună şi cred că ar fi potrivit ( la conducerea SIE – n.r.)", a declarat Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-17Parerea ta...

HORUS
17 Iun 2018

Cum ar veni,ii vine sef,trebuie sa se puna bine!Pana la urma aflam adevarul despre marionetele politice!
ANONIM
17 Iun 2018

HA , HA , PIPI , PIPI , DE BOU . DE FRATELO = PATRICIU = CE MAI STI ???????? UN CIRC , UN FALS MORT ?? DAR PETROLUL NOSTRU UNDE ESTE ???????
ANONIM
18 Iun 2018

Vă imaginați totuși câte ar putea să știe Vlase ăsta despre afacerile liderilor din partide și câți alții ar mai putea știe și ceea ce știe Vlase, astfel încât Vlase nu ar putea zice că nu știe ceea ce de fapt știe ?
ANONIM
20 Iun 2018

Cum ați comenta despre faptul că ministrul Meleșcanu are o altă opinie decât Popescu Tăriceanu , despre activitatea lui George Maior ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray