2020-07-04 16:18

REACŢIA lui Traian Băsescu despre liderul MP care îşi caută iubită

 |  15:02
REACŢIA lui Traian Băsescu despre liderul MP care îşi caută iubită

Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că Marius Crăcea, președintele interimar al organizației municipale Giurgiu, a dat niște mesaje extraordinare, dar ar fi bine să se oprească. Preşedintele Mişcării Populare a ţinut să precizeze că nu este un adept al excluderii lui Crăcea din partid.

"În același timp, dincolo de evaluare, trebuie să discutăm și legat de modul cum se dau mesajele, în orice caz Crăcea (Marius Crăcea, președinte interimar al organizației municipale Giurgiu, suspendat din funcție — n.r.) a dat niște mesaje extraordinare de la Giurgiu, dar ar fi bine să se oprească. Nu aș vrea să luați lucrurile în tragic. Legat de domnul Crăcea am văzut unele abordări. Dacă a fost o strategie a dânsului să facă bine cunoscută organizația Mișcării Populare de Giurgiu a reușit cu prisosință, dar finalul ar trebui să fie să ne arate aleasa, înțeleg că este plin de solicitări și, gata, ar trebui să înceteze cu acțiunile pe această direcție, pentru că scopul și l-a atins. Dacă a fost deliberat, a atins, însă a trecut puțin pragul, dar dacă se oprește este bine. Am vrut să știți că nu sunt un adept al excluderii lui, mai ales că pare un om pregătit, aceasta nu înseamnă că acesta este sistemul de lansare a organizațiilor. Sper că printre voi mai sunt și căsătoriți", a afirmat Traian Băsescu, potrivit Agerpres. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-16

In legatura cu acest articol...

Traian Băsescu: MP nu face alianţă înainte de alegeri. Nu vreau să aud de combinații

VIDEO. Un lider al Mişcării Populare a anunţat într-o conferinţă că îşi caută iubită: Trebuie să fie atrăgătoare...
Parerea ta...

PIRATU
18 Ian 2016

BASINESCULE in loc sa iti vezi de viata ta de LUP de MARE care nu are nimic comun cu VIATA SOCIALA A UNEI TARI, faci valuri pe uscat si asta dovedeste ca VOI ACOPERITII DIN POLITICA pe langa faptul ca ati DISTRUS ROMANIA mai vreti si statut de eroi. E posibil ca anul acesta sa aveti surprize mari chiar daca v-ati facut "STATUT de SFINTI" CE NU PUTETI FI BAGATI LA BULAU pt infractiunile deosebit de grave comise la adresa TARII. Mai mult de 50% din functiile publice centrale IMPORTANTE ale APARATULUI DE STAT sunt ocupate de voi TRADATORII de neam.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz