2020-07-09 05:29

Reacţia lui Vasile Blaga după demisia Andreei Paul: În familie mai sunt şi supărări

 |  17:58
Reacţia lui Vasile Blaga după demisia Andreei Paul: În familie mai sunt şi supărări

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat luni, referitor la demisia Andreei Paul din funcția de prim-vicepreședinte al partidului, că în familie mai există și supărări.

"Domnia sa, nu este un secret, și-a dat demisia din funcția de prim-vicepreședinte. Dacă dorește, și o sfătuiesc să funcționeze în continuare în organizația de Satu Mare, foarte bine, dacă nu, fiecare după propria dorință", a afirmat Vasile Blaga.

Chestionat dacă Andreea Paul și-a exprimat dorința de a fi președinte al filialei Satu Mare, copreşedintele PNL a răspuns afirmativ.

"Da, și eu mi-aș dori multe, dar numai ce se poate, se poate. Adică trebuie să vrea și cealaltă parte. Trebuie să vrea Grivei. Grivei este organizația județeană. Am fost foarte explicit, da?!", a precizat liderul PNL. 

Vasile Blaga a mai spus că, în condiţiile în care s-a ajuns la concluzia că la Satu Mare nu este o armonie în organizație, niciunul din membrii BPN nu i-a acceptat la conducere pe cei care au condus până "astăzi" filiala.

"Drept urmare, vor conduce președintele Consiliului Județean și un primar. Există resursă. De aceea mai sunt și supărări, din când în când. Așa e în viață, și în familie se mai întâmplă", a completat Vasile Blaga.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-11

In legatura cu acest articol...

Demisie în PNL. Andreea Paul a renunţat la funcţia de conducere
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz