2020-08-10 02:21

REACŢIA primarului interimar al Capitalei după cererile de DEMISIE

 |  20:58
REACŢIA primarului interimar al Capitalei după cererile de DEMISIE

Primarul interimar al Capitalei, Ștefănel Dan Marin, a declarat, vineri, referitor la cererea liberalului Richard Radu, consilier în CGMB de a demisiona, că acesta a făcut doar o declaraţie politică.

"Legat de solicitarea consilierilor — eu pe mulți dintre ei îi cunosc, chiar am o impresie foarte bună despre mulți dintre ei — înțeleg că solicitarea vine de la un stimabil consilier, fost coleg cu mine, mă rog, traseificat prin Ordonanța 55, înțeleg că e candidat într-un anumit sector. O iau doar ca pe o declarație politică, credeți-mă. Atât timp cât face referiri la modul în care eu am muncit în aceste două luni de zile, eu l-aș invita două săptămâni să vină alături de mine, la birou, de dimineața până seara. Dar să își ia și niște pastile de ficat", a precizat primarul general interimar al Capitalei, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Agerpres.

Vicepreşedintele PNL Bucureşti, Richard Radu, a anunţat, vineri, că liberalii cer demisia lui Ștefănel Dan Marin din funcția de primar general interimar al Capitalei.

"În lipsa unor măsuri ferme pe care starea de fapt o impune, în absența unei viziuni clare și a unei lipse de implicare, PNL îi solicită public demisia din funcția de primar general al municipiului București pe care o deține într-o perioadă de interimat în momentul de față", a precizat Richard Radu, în cadrul unei conferinţe de presă. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-13

In legatura cu acest articol...

PNL cere demisia primarului general interimar al Capitalei
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz