2020-01-28 09:18

Reacția ambasadorului SUA la cearta lui Meleșcanu: „Prețuiesc dialogul cu publicul român”

 |  16:22
Reacția ambasadorului SUA la cearta lui Meleșcanu: „Prețuiesc dialogul cu publicul român”

Solicitarea formulată și comunicată public de ministrul de Externe al României, Teodor Meleșcanu, la adresa ambasadorului SUA, Hans Klemm, ca acesta să comunice direct cu autoritățile române și nu prin intermediul mass-media, a primit un răspuns prompt, tot prin intermediul presei.

„Ambasada Statelor Unite la Bucureşti confirmă că ambasadorul Hans Klemm s-a întâlnit cu Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, mai devreme, în cursul acestei zile. Ambasadorul l-a felicitat pe ministru pentru numirea sa şi a subliniat angajamentul Statelor Unite faţă de consolidarea parteneriatului nostru strategic, parteneriat bazat pe valorile şi obiectivele comune ale promovării securităţii regionale, prosperităţii economice şi statului de drept. Ambasada Statelor Unite preţuieşte dialogul continuu cu Guvernul şi cu alte instituţii ale statului român, precum şi cu publicul din România, pe teme de interes comun”, se arată într-un comunicat de presă al Ambasadei SUA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-20

In legatura cu acest articol...

Hans Klemm: Statele Unite o susțin ferm pe Kövesi!

Hans Klemm, ambasadorul SUA, critică ordonanțele PSD: „Nu sunt oportune!”

EXCLUSIV. Ambasada SUA: Hans Klemm rămâne în funcție!

Meleșcanu l-a chemat la ordine pe ambasadorul SUA și i-a cerut să nu mai dialogheze cu Guvernul prin presă
Parerea ta...

TIATRASO
20 Ian 2017

MELESCANU LASA-NE. ESTI PIERDUT FRATE. IL DOAREN- BURIC PE HANS DE POZITIA TA DE HODOROG DEPASIT .DU- TE MA NENE ACASA CA ESTI VARZA.
NEA FANE
20 Ian 2017

ambasadorul SUA s-a speriat asa de tare de observatia lui melescanu ca nu stie cum sa-si mai ceara scuze. asa ca mai bine dialogheaza cu publicul roman.
EXPIRATU .
20 Ian 2017

Acest melescanu este o fosila vie si un produs expirat pe post de SLUGOI A MAFIEI BOLSEVICO - PESEDISTE. A FRANAT VOTUL ROMANILOR DIN DIASPORA LA PRESEDENTIE FACAND JOCUL PLAGIATORULUI CORUPT SI PENAL.
BASESCU
21 Ian 2017

Tovarășe klemm ....Încă nu ți-ai făcut bagajele sa pleci .....DRUM BUN
UN ROMAN NECAJIT
23 Ian 2017

CHIAR DACA ESTI REPREZENTANTUL CIA IN ZONA BALCANICA...ESTE BINE SA NU URASTI ROMANIA...NOI INTELEGEM SI NU FACEM CAZ...DAR NU MAI FACE RAU ROMANIEI PRIN DECLARATII FARA ACOPERIRE......NU SUNTEM SASI ......SI NU MAI FOTOGRAFIA DRAPELUL SASILOR .....DOMNULE COLONEL ....SAU DOMNULE GENERAL....CIA
UN ROMAN CARE A VOTAT
23 Ian 2017

AMBASADORII ADEVARATI SUNT CHEMATI ...CEI AI C.I.A. SUNT PASTRATI...ASA ESTE IN TOATE TARILE ...SERVICIILE ISI PASTREAZA ODRASLELE...ADICA C.I.A. LE PLATESTE SALARIILE.....CHIAR NE CRED PROSTI ...... DOMNUL AMBASADOR NU VA FI RETRAS CI VA FI MENTINUT PENTRU A FACE INTERESELE C.I.A. IN ZONA ACEASTA.....
@NEA FANE
23 Ian 2017

Nu te supara dar ambasadorul SUA in doare in c...r ..de dumneata. NORMAL ESTE SA IUBEASCA ROMANIA... NU DE A PREZENTA STEAGUL SASILOR SI A FACE ALTCEVA......STIU CA MA VOR CAUTA SI MA VOR URMARI PENTRU ASTA ....ASTA E SUA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine