2020-04-05 19:29

Alegeri locale 2020. Dezbatere dură între Gabriel Mutu și Ciprian Ciucu

 |  11:03
Alegeri locale 2020. Dezbatere dură între Gabriel Mutu și Ciprian Ciucu

Precampania pentru alegerile locale din 2020 a început în forță, printr-un duel televizat, ce l-a lăsat mut pe unul dintre contracandidați.

Ciprian Ciucu, candidatul PNL la funcția de primar al Sectorului 6 al Municipiului București a părut depășit de dialogul cu primarul în funcție, Gabriel Mutu, la o emisiune în direct, de la Realitatea Plus.

Nici măcar temele legate de administrația publică nu l-au ajutat pe fostul consilier general, care s-a fâstâcit atunci când Mutu i-a atras atenția că nu știe ce străzi sunt în sectorul pe care dorește să-l conducă. Se pare că, cel puțin la București, partidele de dreapta țin greu pasul cu experiența acumulată de primarii în funcție.

Dezbaterea între Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6 (PSD) şi contracandidatul PNL la alegerile locale, Ciprian Ciucu, s-a desfăşurat vineri seară în cadrul unei emisiuni RealitateaPlus. 

Nici măcar temele legate de administrația publică nu l-au ajutat pe fostul consilier general, care s-a fâstâcit atunci când Mutu i-a atras atenția că nu știe ce străzi sunt în sectorul pe care dorește să-l conducă.

Un sondaj realizat de Centrul de Sociologie Regională şi Urbană (CURS), atât la nivelul Sectorului 6, cât şi la nivelul municipiului Bucureşti, arată că în cazul în care ar avea loc alegeri locale, bucureştenii l-ar vota pe actualul primar de sector, Gabriel Mutu (PSD), într-un procent de două ori mai mare decât următorul competitor clasat, Alexandru Gâdiuţă (USR). De asemenea, Gabriela Firea (PSD) ar mai lua un mandat de primar general, având 40% intenţie de vot, în faţa lui Traian Băsescu (PMP) cu zece procente.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine