2020-06-03 13:53

REACŢIE. Năstase: “Dragnea are vulnerabilităţi!”

 |  19:58
REACŢIE. Năstase: “Dragnea are vulnerabilităţi!”

Fostul președinte al social-democraților Adrian Năstase a transmis pe blogul său că rezultatul votului de la CExN a PSD înseamnă un ultimatum pentru liderii actuali ai partidului.

„Sigur că Dragnea are o serie de vulnerabilități. El reprezintă însă o șansă de a schimba abordarea partidului, de a o dinamiza, de a clarifica relațiile cu UNPR. Gabriel Oprea poate fi prieten cu liderii PSD, dar partidul lui va deveni principalul competitor pentru voturile stângii și va candida separat în alegerile din 2016. (…) Până în noiembrie, la Congres, trebuie schimbată strategia, trebuie renunțat la excluderi, trebuie refăcută echipa. Dacă nu, probabil că la Congres va avea loc o schimbare radicală”, a scris Năstase.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-23Parerea ta...

ANONIM
23 Iul 2015

PSD nu este nici pe departe o formatiune politica (asa ceva nici nu exista in Ro dupa 1989) ci se dovedeste a fi o GRUPARE INFRACTIONALA DE CRIMA ORGANIZATA ce mai are CARACTERISTIC infatisarea unei adunaturi de muzicanti, lautari, cantareti fara interpreti , dat toti ametiti si beti. BOMBONEL puscariasul RUSINEA Ro.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine