2019-10-16 13:21

REACŢIE. Năstase: “Dragnea are vulnerabilităţi!”

 |  19:58
REACŢIE. Năstase: “Dragnea are vulnerabilităţi!”

Fostul președinte al social-democraților Adrian Năstase a transmis pe blogul său că rezultatul votului de la CExN a PSD înseamnă un ultimatum pentru liderii actuali ai partidului.

„Sigur că Dragnea are o serie de vulnerabilități. El reprezintă însă o șansă de a schimba abordarea partidului, de a o dinamiza, de a clarifica relațiile cu UNPR. Gabriel Oprea poate fi prieten cu liderii PSD, dar partidul lui va deveni principalul competitor pentru voturile stângii și va candida separat în alegerile din 2016. (…) Până în noiembrie, la Congres, trebuie schimbată strategia, trebuie renunțat la excluderi, trebuie refăcută echipa. Dacă nu, probabil că la Congres va avea loc o schimbare radicală”, a scris Năstase.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-23Parerea ta...

ANONIM
23 Iul 2015

PSD nu este nici pe departe o formatiune politica (asa ceva nici nu exista in Ro dupa 1989) ci se dovedeste a fi o GRUPARE INFRACTIONALA DE CRIMA ORGANIZATA ce mai are CARACTERISTIC infatisarea unei adunaturi de muzicanti, lautari, cantareti fara interpreti , dat toti ametiti si beti. BOMBONEL puscariasul RUSINEA Ro.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Iohannis are numărul lui Dragnea? Noul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, se poate lăuda că a fost ales democratic, de 97% dintre membrii partidului care au votat. S-au prezentat la votul de duminică nu mai puţin de 81,5% din totalul social-democraţilor posesori de carnet de membru. El a inventat această metodă perfectă de a ocoli găştile din conducerea social-democraţilor care ar fi urmat să îi pună condiţii în schimbul funcţiei, dacă ar fi fost ales doar prin votul congresului, cum a fost până acum. În plus, la ultimele ocazii au tot fost surprize, vezi 2005, când Geoană i-a luat faţa lui Ion Iliescu, după ce Adrian Năstase nu a mai candidat, sau în 2010, când Ponta l-a detronat pe Geoană tot în congres, cu numai 75 de voturi diferenţă. Păi de surprize avea nevoie Liviu Dragnea? Rezultatul „negocierilor” dintre baronii locali, membri în conducerea PSD, era greu de prevăzut şi la congres se puteau răsturna în funcţie de interese, promisiuni
12 Oct 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray