2019-11-14 21:47

Reacții din PSD după anunțul lui Iohannis: ”Face BĂȘCĂLIE de români și de România!”

 |  20:11
Reacții din PSD după anunțul lui Iohannis: ”Face BĂȘCĂLIE de români și de România!”

PSD a reacționat după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat întrebările la referendumul pe justiție, ce va fi organizat în ziua alegerilor europarlamentare, 26 mai. Secretarul general al partidului, Codrin Ștefănescu, este de părere că șeful statului “face bășcălie de români”.

”În primul rând, numitul Klaus Werner Iohannis face bășcălie de români și România. A trimis purtătorul de cuvânt să ne spună cam care ar fi teleme de la referendum. Cam atât de importante sunt aceste două întrebări încât nu a catadicsit să iasă domnia sa să le anunțe.

În al doilea rând, Klaus, PNL și Cioloș se contrazic între ei, asta pentru că Prună și Cioloș au dat OUG pe justiție, peste noapte, și au transformat SRI în organ de cercetare penală. Eu am impresia, la fel ca și alți români, este o impresie comună, că la ei nu știe stânga ce face dreapta.

Cu această ieșire publică ne-am lămurit! Nu au niciun fel de program de guvernare, nicio soluție, iar bunăstarea românilor și a României nu prezintă niciun fel de interes pentru ei, iar temele care lor li se par importante nu sunt nicidecum cele care vizează bunăstarea românilor.

Cred că după ce a bifat și chestia asta, așa cum i-au dat tovarășii care îl controlează și îl direcționează, acum poate pleca liniștit în concediu, pentru că și-a făcut datoria față de Sistem.”, a declarat Codrin Ștefănescu, pentru stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-25

In legatura cu acest articol...

Iohannis, APEL de ultimă oră către români: ”Avem un mandat să ACȚIONĂM. Imediat, a doua zi!”

Augustin Zegrean anunță ce TREBUIE făcut după REFERENDUM

Iohannis a semnat decretul referitor la organizarea referendumului pe justiţie. Care vor fi întrebările
Parerea ta...

HE HE, HE..!!
26 Apr 2019

Cap de p...la codrin este foarte deranjat cand le spui analfabetilor psd ca mai sunt si HOTI , iar HOTIA face parte din ADNul lor de bolșevici.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray