2019-11-21 08:56

REMANIEREA. Ultimele calcule ale PSD. Cine PLEACĂ, cine rămâne

 |  21:52
REMANIEREA. Ultimele calcule ale PSD. Cine PLEACĂ, cine rămâne

Mai mulţi miniştri vor fi schimbaţi săptămâna viitoare. Premierul spune că termină evaluarea şi, cel mai probabil miercuri, vor fi anunţaţi cei care îşi pierd funcţiile. Există deja, pe surse, mai multe nume de remaniaţi, dar şi de noi membri ai Executivului. Pe lista neagră s-ar afla şi ministrul Justiţiei, a cărui demisie a cerut-o chiar şi preşedintele Iohannis.

De la consultările de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis a lipsit ministrul Tudorel Toader, deşi tema discuţiilor a fost legată de legile Justiţiei. Iar absenţa a alimentat zvonurile legate de remaniere.

Dacă Tudorel Toader va fi sau nu remaniat, alţi colegi de cabinet riscă să îşi piardă portofoliile.

La bursa zvonurilor se vorbește de mai multe schimbări care îi vizează pe miniștrii social-democraţi. ALDE anunţă că își mentine toți miniștrii. Niculae Bădălău ar urma să îl înlocuiască pe Viorel Ştefan în funcţia de vicepremier, Lia Olguţa Vasilescu ar trece în locul lui Paul Stănescu la ministerul Dezvoltării, iar Rovana Plumb ar merge la Ministerul Muncii, transmite TVR.

La Ministerul Transporturilor s-ar putea întoarce Felix Stroe în locul lui Lucian Şova. Dar pentru acelaşi post este vehiculat şi numele lui Dragoş Benea.

Pe lista de remaniaţi se mai află, potrivit surselor, Ioana Bran, ministrul Tineretului. La Educaţie a fost vehiculat numele Ecaterinei Andronescu, care a mai ocupat acest post și în alte guverne. În ultima vreme însă, Andronescu l-a atacat pe Dragnea  şi guvernul Dăncilă, despre care a spus că este cel mai slab din istoria PSD.

Până miercuri, însă, când va avea loc cel mai probabil CEX-ul PSD, lucrurile se mai pot schimba.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-24Parerea ta...

CE REMANIERE ?
25 Oct 2018

Toata ORGANIZATIA MAFIOTA PSD-ALDE TREBUI SA PLECE IN COSTA- BICA .ACEST GRUP INFRACTIONAL TREBUI ARS PE RUG CA SA II DISPARA ADNul BOLSEVIC.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray