2019-12-05 21:19

Remus Borza: Un demnitar PROST PLĂTIT este vulnerabil la prostie şi la corupţie

 |  14:36
Remus Borza: Un demnitar PROST PLĂTIT este vulnerabil la prostie şi la corupţie

Deputatul neafiliat Remus Borza a declarat, miercuri, de la Tribuna Parlamentului, că indemnizaţia de 9.000 de lei pe care parlamentarii o primesc este „decentă”, afirmând că aleşii nu pot veni „desculţi” la serviciu şi că „un demnitar prost plătit este vulnerabil la prostie şi la corupţie”.

„Şi alaltăieri, când am discutat pe moţiunea simplă pe muncă am vorbit despre ipocrizia şi populismul unor colegi. Ce ipocrizie e mai mare decât să votezi împotriva propriilor indemnizaţii şi să te calci pe picioare la casierie ca să le încasezi? Nu am văzut niciun semnatar din cei 52 pe moţiunea simplă că s-au legat cu lanţuri ca o formă de protest împotriva acestor indemnizaţii sau că au refuzat să le încaseze, după cum nici la USR nu am văzut niciun coleg care să dea o declaraţie la casierie prin Secretariatul general, că refuză încasarea indemnizaţiei”, a declarat deputatul neafiliat Remus Borza, critic\nd discursul opoziţiei cu privire la majorarea indemnizaţiilor pe care le primesc parlamentarii.

Remus Borza a susţint că „un demnitar prost plătit este vulnerabil la prostie şi la corupţie” şi le-a cerut colegilor săi „să pună la adăpost demnitarii acestei ţări de astfel de tentaţii”, potrivit Mediafax.

„Dragii mei, până la urmă indemnizaţia este un drept constituţional pe care ca orice demnitar avem dreptul să o încasăm. Ce pretenţii aveţi? Să venim desculţi, să venim în cioareci, în opinci, în blugi? (...) Este o indemnizaţie decentă 9.000 de lei. Nu spun că e mică, nu spun că e mare. (...) un demnitar prost plătit este vulnerabil la prostie şi la corupţie. Haideţi să punem la adăpost demnitarii tării de astfel de tentaţii! (...)”, a spus Borza.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-21Parerea ta...

ALO CHELIOSU
21 Feb 2018

ALESII TREBUIE SA DOVEDEASCA VOLUNTARIAT, ISCUSINTA, INTERES PENTRU PROGRES GENERAL SI NATIONAL NU CA SUNT NISTE POMANAGII INCOMPETENTI, LIPSITIE MORALITATE SI INTEGRITATE SAU MAFIOTI ORI TICALOSI, TRADATORI...
TOARășU!
22 Feb 2018

Dacă „un demnitar prost plătit este vulnerabil la prostie şi la corupţie”, CE SĂ MAI ZICEM DE FUNCȚIONARII DIN APARATUL ADMINISTRATIV-CENTRAL? Sau de cei din PRIVAT care-și plătesc angajații cu salariul minim pe economie ieșind cu o pensie DE MIZERIE, că altfel ar da faliment? De ce mama dracului ESTE O DISCREPANȚĂ ATÂT DE MARE ÎNTRE NOI ȘI VOI?! IA DE RĂSPUNDE: DE CE NU ACORDAȚI ROMÂNILOR SALARII DECENTE? DE CE NU VĂ ALINIAȚI U.E. PRIN CEI MINIM 600 DE EURO PT.FIECARE SALARIAT/PENSIONAR, CONFORM TRATATULUI DE ADERARE?! DAR NU VREȚI! Vă alegeți voi între voi, LA RESTUL...NU SE POATE! NA DE RĂSPUNDE!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray