2019-12-14 15:50

Renate Weber: Afirmaţiile lui Ponta - copilăreşti. E un premier în întregime în mâinile altora

 |  12:47
Renate Weber: Afirmaţiile lui Ponta - copilăreşti. E un premier în întregime în mâinile altora

Europarlamentarul Renate Weber a declarat, marţi, la RFI, că afirmaţiile lui Victor Ponta sunt „copilăreşti” deoarece este un premier „în întregime în mâinile altora”.

"Sunt un pic copilăreşti declaraţiile acestea, pentru că premierul se face că nu înţelege cât de diferită este situaţia pe care o are astăzi, comparativ cu situaţia la data la care a preluat mandatul. Atunci avea nu doar susţinerea partidului său şi era o susţinere totală din partea partidului său, atunci exista USL-ul, susţinerea era mult mai mare în ceea ce priveşte şi numărul de voturi şi de parlamentari. Lucrurile s-au schimbat foarte mult. Astăzi, Victor Ponta este premier, dar este în întregime în mâinile altora, adică depinde foarte mult inclusiv în propriul său partid de alţii, nu de el, el nu mai controlează acest partid, iar în cadrul coaliţiei de guvernare, evident, depinde de bunăvoinţa pe care o manifestă la un moment dat sau altul acel preşedinte al unui partid, care niciodată n-a trecut prin vreo alegere, anume UNPR şi Gabriel Oprea", a afirmat Renate Weber.

Aceasta este de părere că PSD vrea să rămână la guvernare până în 2016 deoarece pentru electoratul PSD „e foarte important să-i vadă pe ei ca fiind învingători tot timpul”.

"Până în decembrie 2016 mai e foarte mult, nu mai e puţin. Consecinţele imediate vor fi faptul că PSD-ul va continua să fie la guvernare, nu ştiu dacă neapărat implementând ideile domnului Ponta despre cum vrea să guverneze România sau dacă vor fi ideile lui Liviu Dragnea, care nici el însuşi nu controlează chiar partidul, ci este şi el exponentul unei anume părţi din PSD”, a completat Renate Weber.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-11Parerea ta...

ANONIM
11 Aug 2015

NU DOAMNA EL E UN GOLAN DE SOI IAR NOI ROMANI SUNTEM NISTE OI FARA BUSOLA.............
CINE VORBEA?!
12 Aug 2015

NIci ala nu e breaz, de fapt - NICIUNUL! Dar tu ce esti ciufulito?! Zici ca ai iesit din cotetul de gaini tavalite in prea mult praf, chinuindu-le paduchii aferenti! Sictir JIDOGIE! Prietenii...stiu de ce!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray