2019-10-23 02:56

REPLICA avocatei lui Dragnea la PROVOCAREA lansată de Ponta

 |  13:25
REPLICA avocatei lui Dragnea la PROVOCAREA lansată de Ponta

Victor Ponta a declarat luni că în cursul zilei va depune o solicitare la DNA pentru a-i fi precizată calitatea în care a fost audiat în dosarul lui Liviu Dragnea, după ce acesta l-a acuzat din nou că este unul dintre denunţătorii din dosarul său. În cererea formulată, Victor Ponta spune că declarațiile lui Dragnea au „ca scop denigrarea și intimidarea martorilor”.

„Fiecare om își poate exprima punctul de vedere. Domnul Ponta consideră că este o intimidare. Nu este adevărat. Din punctul meu de vedere, nu o văd ca atare. Domnul Dragnea a făcut aseară o afirmație, dar cred că pentru dânsul termenii juridici în sine nu trebuie să fie un element care să determine o reacție de acest fel.”, a spus avocatul Flavia Teodosiu într-o intervenție telefonică, la Antena 3.

"Liviu Dragnea a spus din nou că sunt denunţător în dosarul lui. Astăzi depun cerere la DNA să-mi precizeze dacă am calitate de martor sau de denunţător. (...) Dacă Dragnea aduce un denunţ al meu, eu azi îmi dau demisia din Parlament şi aţi scăpat de mine, dar dacă aduc eu hârtie că am dat declaraţie de martor, nu mai e chestiune de scuze, va trebui să îşi dea demisia din PSD şi din Parlament. Nu am depus în viaţa mea niciun denunţ penal, nici împotriva domnului Dragnea, nici a nimănui. (...) Ori eu sunt denunţător, ori domnul Dragnea este cel mai mare mincinos din istoria politicii româneşti. Dacă a minţit, trebuie să răspundă pentru asta, pentru că toată România depinde de minciunile domnului Dragnea", a declarat Ponta, citat de News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-05Parerea ta...

ANONIM
05 Feb 2018

RO STAT MAFIOT....
PARPALA
06 Feb 2018

DOUA JIGODII MINCINOASE , GATA SA SE SFISIE INTRE EI PENTRU PUTERE . INTARITAI DRACE , TARE MULT I-MI PLACE ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray