2019-11-18 01:31

Reuniune cvadrilaterală la NIVEL ÎNALT! România, Bulgaria, Grecia şi Serbia se întâlnesc marţi la Bucureşti

 |  09:18
Reuniune cvadrilaterală la NIVEL ÎNALT! România, Bulgaria, Grecia şi Serbia se întâlnesc marţi la Bucureşti

Reuniunea cvadrilaterală la nivel înalt România, Bulgaria, Grecia şi Serbia va avea loc marţi după-amiază la Bucureşti, consultările urmând să se desfăşoare cu premierul Viorica Dăncilă, ​preşedintele Republicii Serbia, Aleksandar Vučić, prim-ministrul Greciei, Alexis Tsipras, şi prim-ministrul Republicii Bulgaria, Boiko Borisov.

Conform unui comunicat al Guvernului, dezbaterile din cadrul reuniunii de la Bucureşti se vor concentra pe proiectele de interconectare regională, stadiul aderării Serbiei la UE şi perspectiva europeană a întregii regiuni.

La finalul evenimentului, cei patru oficiali vor susţine declaraţii de presă comune, programate la ora 18.20.

Reuniunea cvadripartită cu participarea premierilor Bulgariei şi Greciei şi a preşedintelui Serbiei este cea de-a treia ediţie a acestui format, după cele organizate în octombrie 2017, la Varna şi în decembrie 2017, la Belgrad.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-24Parerea ta...

LEVST.
24 Apr 2018

Pierdere de timp, pentru Serbia, sa stea la masa cu cele 3 cenusarese ale Europei, odata aderata la UE, Serbia va trece fluierand, pe langa toate cele 3, fie separat, fie chiar la un loc...Iar aceasta pentru ca sarbii au deja in cultura, westul si mecanismele sale de functionare si de succes. A fost o mare greseala accidentul cu Kosovo, dar au trecut si peste asta...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray