2019-10-22 09:39

REVOLTĂ în PRU: Se cere demisia preşedintelui

 |  14:22
REVOLTĂ în PRU: Se cere demisia preşedintelui

P24

O moțiune a Biroului Permanent Național al PRU, asumată de majoritatea acestui for, îi cere lui Bogdan Diaconu să demisioneze de la conducerea PRU. Membrii PRU îl acuză de încălcarea statutului și de alte fapte grave la adresa partidului a cărui imagine o prejudiciază grav, spun autorii moțiunii ”PRU, încotro?”

Moțiunea a fost transmisă presei în urma unei ședințe tensionate astăzi la sediul PRU, din care liderul Bogdan Diaconu a dispărut de teama criticilor, lăsându-i pe membrii veniți din toate colțurile țării cu buza umflată. “Amnistia penală a fost una din marile erori ale campaniei care a trecut, constituind punctul culminant al negării de sine a PRU. Un partid care a depus în Parlament un proiect de lege al închisorii pe viață pentru corupți a promovat în campanie iertarea corupților și de pedeapsa penală, și de recuperarea prejudiciilor. A fost ca și cum Papa de la Roma ar predica Islamul! Dacă doriți să știți care au fost reacțiile, citiți comentariile din mediul online de la vremea respectivă și veți afla cum a fost perceput PRU pentru acest mesaj care, iarăși, nu a avut acordul partidului, ci a circulat pe deasupra noastră!”, este doar unul din reproşurile care i se aduc liderului PRU.

În războiul din PRU, Bogdan Diaconu este izolat și va fi înlocuit din cauza situației în care a adus partidul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-24Parerea ta...

PARTIDUL RUSIA UNITA.
24 Ian 2017

O adunatura de lichele cu dosare penale , inventia marca Plagiatorul corupt si MITOMAN. O ANEXA A MAFIEI PSD SPONSORIZATA DE GHITA FUGARU SI HAZNAUA URAT MIROSITOARE RO.TV.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray