2020-07-06 20:25

REVOLTĂ în PSD: Vicepreședintele partidului îndrăznește să-l CONTRAZICĂ pe Dragnea

 |  16:46
REVOLTĂ în PSD: Vicepreședintele partidului îndrăznește să-l CONTRAZICĂ pe Dragnea

Proiectele privind graţierea şi modificarea Codului Penal "ar trebui prezentate cât mai pe larg şi pe înţelesul tuturor", declară la RFI România vicepreşedintele PSD Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi. El nu crede că manifestaţiile de stradă din ultimele zile reprezintă un început de lovitură de stat, aşa cum s-a exprimat liderul partidului, Liviu Dragnea.

Mihai Chirica nu crede în teoria avansată de Liviu Dragnea: "Nu cred că asistăm neapărat la o lovitură de stat. O lovitură de stat în primul rând se programează de cei care vor să preia puterea. În momentul de faţă, nu s-a arătat neapărat o structură care vrea să preia puterea. Prin urmare, e un val de emoţie".

Vicepreşedintele PSD consideră că prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis între manifestanţi "nu a fost potrivită, pentru că nu putea aduce un element de discuţie între să spunem tabere, dacă putem vorbi despre tabere, ci dimpotrivă, a incitat o parte dintre manifestanţi, astfel încât pe acest fond nu se poate ajunge la o exprimare reală a unei democraţii".

Mihai Chirica subliniază că "PSD cu siguranţă nu va organiza contramanifestaţii, ăsta-i un lucru cert, motiv pentru care nici nu cred că se va pune vreodată în discuţie acest lucru. Sigur, la nivelul conducerii centrale se va lua o decizie în acest sens şi probabil că în zilele următoare va fi făcută publică".

Vicepreşedintele PSD cere o dezbatere pe tema graţierii şi a modificării Codului Penal: "Eu cred că ar trebui să fie prezentate cât mai pe larg şi pe înţelesul tuturor, acele elemente care pot aduce discuţii interminabile poate şi care pot stimula opinia publică într-un sens negativ trebuie modificate în consecinţă. Trebuie făcută o analiză cât se poate de raţională, pentru că nu România a inventat legea amnistiei (...), trebuie văzut până unde, dacă este imperios necesar şi dacă trebuie adoptată soluţia aceasta sau una care să împace spiritele".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-23

In legatura cu acest articol...

IOHANNIS, DRAGNEA, cărțile și lovitura de stat

Dragnea acuză după proteste: ”E un început de LOVITURĂ DE STAT”
Parerea ta...

RAI
23 Ian 2017

Dragnea retrage prostia asta cu amnistia si modificarea codului penal ca deja te-ai facut de ras si vei avea surprize.nu insista in prostie.
ANONIM
23 Ian 2017

Reformarea in psd trebuie facuta dininteriorul partidului.Oamenii tineri de buna credinta trebui sa le ceara PENALILOR SI PLAGIATORILOR SA FACA PASUL IN SPATE. EI SI -AU INCHEIAT ACTIVITATEA IN PARTID. CURAJ TINERI INLATURATI PENALII SI NU VETI MAI FI PERCEPUTI CA PARTID PENAL.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz