2019-08-20 04:02

Revoluţionarii îl vor SUSPENDAT pe IOHANNIS

 |  19:01
Revoluţionarii îl vor SUSPENDAT pe IOHANNIS

Europarlamentarul PSD Victor Boştinaru a vorbit duminică seară, la Antena 3, despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis ca urmare a faptului că şeful statului a mers în mijlocul protestatarilor. La o zi distanţă, Loja de Onoare a Revoluţionarilor din decembrie 1989 s-a autosesizat şi a trimis o scrisoare deschisă către Liviu Dragnea şi Calin Popescu-Tariceanu în care cer acestora să declanşeze procedura de suspendare a lui Klaus Iohannis.

Redăm mai jos scrisoarea semnată de Irinel Struta şi publicată de Agerpres:

"Fata de situatia grava creata prin scoaterea in strada a unor participanti la un protest  neautorizat din seara zilei de 22 ianuarie a.c., noi, asociatiile de revolutionari membre  L.O.R.D ’89,  ce avem drept scop atat respectarea, promovarea idealurilor pentru care am luptat in acel Decembrie ‘89, cat si apararea libertatii si consolidarea democratiei in Romania, ne declaram solidari cu Guvernul Romaniei legal constituit  in urma alegerilor democratice din 11 decembrie 2016, institutie ce reprezinta ordinea de drept a statului. Va solicitam Dvs., in calitate de reprezentanti ai Parlamentului Romaniei, institutia suprema a puterii de stat si garantul democratiei, declansarea de urgenta a procedurii de suspendare a Presedintelui Klaus Werner Iohannis, intrucat nesocoteste prevederile constitutionale, amenintand  insasi siguranta statului prin instigarea directa  la dezordine a multimilor aflate intr-un protest neautorizat. Gestul iresponsabil al Presedintelui  de a veni in mijlocul gloatei, cautionand un protest neautorizat, nu reprezinta numai un pericol la adresa ordinei publice, ci reprezinta o amenintare la cuceririle Revolutiei din Decembrie 1989, ceea ce nu putem tolera". Vezi ce a declarat Victor Boştinaru la Antena 3: "Este fara precedent la scara UE, nu exista un singur episod in care un presedinte sa conduca o actiune de protest impotriva guvernului tarii pe care el, prin Constitutie, o conduce, dand mai degraba imaginea unei republici bananiere in preajma unei lovituri oganizate de o junta, fie ea militara fie paramilitara. Presedintele a incalcat articole din Constitutie. Cred ca faptele sunt atat de grave ca, daca acest conflict continua in aceeasi nota, cred ca el nu poate fi solutionat decat prin suspendare".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-23Parerea ta...

GRIG
23 Ian 2017

Loja revolutionarilor//criminali/hoti I/spioni rusi /ei toti au impuscat romani la ordinul moscovei si budapestei in 1989
GRIG
23 Ian 2017

Oare justitia e atat de oarb a/ptr astia arestarea oastora si nu are trebui sa intram in casa pana nu sunt arestati-
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray