2020-06-01 16:10

Robert Negoiță FACE PRAF PSD: ”Nu câștigă alegerile nici cu Papa Francisc”

 |  23:14
Robert Negoiță FACE PRAF PSD: ”Nu câștigă alegerile nici cu Papa Francisc”

PSD n-ar câştiga prezidenţialele nici dacă l-ar avea drept candidat pe Papa Francisc, spune Robert Negoiţă, proaspăt suspendat din PSD pentru indisciplină. Invitat la Digi24, primarul sectorului 3 spune că „gaşca lui Liviu Dragnea” trage în continuare sforile în PSD.

„La vizita Papei Francisc am văzut totuși o reacție foarte favorabilă. Dacă l-am pune să candideze din partea PSD, părerea mea e că ar pierde. Doamne ajută ca eu să fiu un pesimist și să nu fie așa cum o văd eu, dar azi, în perspectiva mea, popularitatea PSD și antipatia față de această structură politică e atât de mare încât să anuleze șansele oricui ar intra în luptă”, a spus Robert Negoiță.

Edilul sectorului 3 a vorbit și despre motivele pentru care s-a ajung în această situație.

„Eu nu sunt un om pesimist. Dacă ne doream cu adevărat să avem șanse la prezidențialele de anul acesta, singura formulă era realismul pe care îl puteam manifesta în seara lui 26 mai. Dar vă mai spun și altceva. Am văzut anumite poziții. Nu am cum să nu îmi amintesc când am avut o discuție în interior și fusese condamnat Dragnea pe fond și a făcut o întâlnire de urgență și i-a chemat cu două ore mai devreme pe ceilalți ca să-i încălzească. Îi auzeam spunând: noi mergem până la capăt. Și eu spuneam: până unde e capătul? PSD va plăti grav faptul că a avut un președinte care a fost ținut în funcție până a plecat cu cătușe”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-04

In legatura cu acest articol...

RĂZBOI în PSD. Pleșoianu o AMENINȚĂ pe Dăncilă: ”EU voi candida la prezidențiale!”

Proiect de lege CONTROVERSAT: Copiii, OBLIGAȚI să își întrețină părinții și bunicii

Codrin Ștefănescu anunță noi EXECUȚII în PSD. Cine e pe LISTA NEAGRĂ

Ministrul Răzvan Cuc: “Moldova va avea autostradă!”

DNA cere aviz pentru URMĂRIREA PENALĂ a lui Florian Bodog. Care sunt ACUZAȚIILE
Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
04 Iul 2019

daca nu reusiti cu papa Francisc puteti incerca cu 666DIAVOLUL666 care este de fapt seful vostru satanistilor imputiti..sa dea DuMNEZEU SA PUTREZITI DE VII SCARBELOR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine