2020-07-03 12:24

Robert Negoiță se dă independent, ca să scape de dosarele de la DNA

 |  17:50
Robert Negoiță se dă independent, ca să scape de dosarele de la DNA

Edilul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, este dispus să trădeze PSD, de teamă să nu ajungă la DNA cu ilegalitățile făcute de când este primar al Sectorului 3 al Capitalei. Motivul: îi este teamă de valul de dosare și anchete DNA, care par să îi înconjoare pe edilii PSD din Capitală.

După ce a câștigat alegerile locale, fiind confundat cu Liviu Negoiță, cel mai bun primar al Bucureștiului- în trecut, Robert Negoiță a început să facă numai matrapaslacuri: să facă "borduri zgârie-nori", să facă licitații dubioase, să cumpere camere de vederi din China sau să dea salarii uriașe rudelor și prietenilor. După ce a văzut că PSD apune, primarul și finul lui Gabriela Firea, a decis să lase partidul de stânga în urmă și să negocieze o posibilă candidatură la locale în 2020 din partea PNL sau independent. 

Dovadă stă declarația făcută astăzi de edilul denumit "made în China", după ce primarul s-a dus în China și a stabilit o filiera bine pusă la punct de unde achiziționează aproape tot ce ține de Primărie: bănci, camere de supraveghere, etc, deși produsele sunt de calitate îndoielnică. 

Primarul Sectorului 3 din Capitală, Robert Negoiță, suspendat din PSD pentru o perioadă de 6 luni, a declarat că „probabilitatea este foarte mică” să rămână alături de partid.

PSD urmează să-i ridice suspendarea lui Negoiță la primul CEX care va fi organizat după sărbătorile de iarnă. Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a declarat public că își dorește că Negoiță să candideze pentru un nou mandat tot din partea PSD.

Întrebat vineri la Digi24 dacă revine alături de PSD, Negoiță a răspuns: „E o întrebare destul de complicată. Va spun clar și știți bine opinia mea. Sunt foarte supărat pe tot ce s-a întâmplat și pe cei care au contribuit la ticaloseniile din România. Probabibilitatea este foarte mică”.

Ilegalitate de 100 de milioane de euro

Primăria Municipiului București (PMB) vrea să transfere o parte a bulevardului Unirii către sectorul 3, pentru „lucrări de amenajare", potrivit unui proiect Consiliul General al Municipiului București (CGMB).

Acesta este ultimul tun a edilului PSD. Prin acest transfer Primăria Sectorului 3 ar vrea să acopere o cheltuială ilegală din urmă cu mai mulți ani. Amenajarea bulevardului Unirii este una controversată, în urmă cu 4 ani, un raport al Curții de Conturi arată că o investiție de 100 de milioane de lei a Primăriei sectorului 3, pentru amenajarea unei părți a acestei artere, ar fi fost făcută ilegal, bulevardul fiind în administrarea Primăriei Capitalei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-22Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
21 Dec 2019

mafia chineza era cu Negoita-Prigoana-Cocos-Udrea-Bittner...adica cu psd-istii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz