2020-02-19 11:37

Robert NEGOIȚĂ, vicepreședinte PSD, cere DEMISIA Guvernului DĂNCILĂ și ieșirea de la guvernare: „Nu poţi conduce cu 23%...”

 |  11:58
Robert NEGOIȚĂ, vicepreședinte PSD, cere DEMISIA Guvernului DĂNCILĂ și ieșirea de la guvernare: „Nu poţi conduce cu 23%...”

Vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă a reafirmat, marţi, că partidul ar trebui să facă un pas în spate şi să cedeze guvernarea, adăugând că, în opinia sa, în actuala conjunctură legislativă, în România, „nu vor exista alegeri anticipate niciodată".

„Este evident că s-a greşit şi s-a greşit grav. (...) Dacă discutăm despre faptul că s-a greşit grav, asta înseamnă că greşelile trebuie îndreptate. (...) Am spus (...) că PSD ar trebui să facă un pas în spate şi să cedeze guvernarea, pentru că nu poţi guverna cu 23%, asta am spus-o ieri”, a declarat Negoiţă, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al partidului, potrivit Agerpres. Despre eventuale alegeri anticipate, vicepreşedintele PSD a spus: „Haideţi să fim realişti. În România, pe conjunctura legislativă existentă, nu vor exista alegeri anticipate niciodată, asta este părerea mea”. Întrebat dacă în şedinţa conducerii PSD va cere demisia Guvernului Dăncilă, Negoiţă a răspuns: "Am făcut-o ieri". El a confirmat că a participat, luni seară, la un hotel din Bucureşti, la o întâlnire a mai multor lideri PSD, între care şi Marian Oprişan. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-28Parerea ta...

KATY
03 Iun 2019

hai lasati-ma cu iesirea de la guvernare acestea sunt doar alegeri europarlamentare, unii cetateni nu s-au dus la vot spunand ca UE nu le aduce nimic, nu au proiecte pe fonduri europene, spun : Nu traim noi de pe urma UE-ului. Deci , nu au votat.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Iun 2019

negoita stie bine ce spune..PSD-ul e pe faras in drumul spre gunoi...lumea s-a saturat de mafioti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine