2020-06-05 01:07

Roman, atac la Ciolacu: Este cinic să vrei să dai jos un guvern implicat total în lupta cu epidemia de coronavirus

 |  11:20
Roman, atac la Ciolacu: Este cinic să vrei să dai jos un guvern implicat total în lupta cu epidemia de coronavirus

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, solicită conducerii PSD să dea dovadă de responsabilitate în contextul în care, Marcel Ciolacu, a vorbit luni despre o posibilă moţiune de cenzură împotriva Guvernului.

"Este cinic să vrei să dai jos un guvern implicat total în lupta cu epidemia de coronavirus. Anunţul liderilor PSD este ilogic, cu doar câteva ore înainte, acelaşi lider al PSD, Marcel Ciolacu, propunea un moratoriu privind o mai bună colaborare între Guvern şi Parlament. Reacţia nervoasă a PSD ne arată că atacarea la CCR a legilor populiste propuse de trio-ul toxic Ciolacu - Ponta - Tăriceanu loveşte în grupurile de interese care au stat în spatele amendării acestor proiecte de lege. Solicităm liderilor PSD să dea dovadă de responsabilitate faţă de ţară, mai ales că sunt responsabili pentru lipsa spitalelor regionale şi de părăsirea guvernării cu stocuri zero la medicamente şi materiale sanitare", afirmă Roman, potrivit unui comunicat transmis, marţi, de PNL.

El susţine că PSD este "gata să arunce în aer stabilitatea României, doar pentru a-şi satisface interesele electorale şi de partid".

"Sper că românii vor sancţiona ferm iresponsabilitatea unui partid populist, care este dispus să dea încă o dată foc României pentru a-şi satisface doar interesele de partid. O criză politică generată de PSD, după o criză sanitară şi alta, probabil economică, este un act profund iresponsabil", spune deputatul PNL.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, într-un interviu, că o moţiune de cenzură se impune dacă Guvernul continuă "abordarea pompieristică", dar că aceasta ar putea fi depusă după încheierea stării de urgenţă. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-07Parerea ta...

JIGODII
07 Apr 2020

Roman,ce JIGODIE esti, vădește teamă??? De ce dacă sunteți curați si MAJORITAR....SICTIR ROMAN ,PNL SI SEFUL VOSTRU SUPREM
GUNOI POLITIC
07 Apr 2020

Spui Ciolacu si tragi apa ! Spui PSD si tragi apa . Dar trebuie judecați înainte de a trage apa pentru starea deplorabila a spitalelor, Judecați pentru numărul de morți, Judecați pentru starea deplorabila a pacienților din spitale , Judecați pentru faptele lor criminale . Dupa care poți trage apa pentru curățarea mizeriei
PARAIPAN
07 Apr 2020

Corect vorbește gunoiul politic.!!..spitalul din suceava este facut si păstorit de javra aia din psd...parca flutura il cheamă!! Și râmbu..tot psd.ul vroia sa il puna ministru sanatatii...ce bine ti.ai pus nikname.ul...spune tot adevărul...adevarat gunoi politic in slujba pnl/ pnl...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine