2020-08-14 18:12

Românii din DIASPORĂ își fac PARTID. Cum se va numi

 |  17:24
Românii din DIASPORĂ își fac PARTID. Cum se va numi

Românii din Diaspora sunt cu un pas mai aproape de crearea unui partid politic. Pentru început ei au înființat o Asociație care va deveni apoi partid. Numele asociației este #MiscareaDiasporeiUnite, urmând ca de aici să derive un nume potrivit partidului.

Mario Mocan, unul dintre promotorii partidului Diasporei, care a participat la protestul din data de 10 august, spunea pentru Stiridiaspora.ro că urmează crearea unui partid. Iată anunțul de astăzi, de creare a Asociației care își va urma traseul juridic spre a deveni partid politic. 

"În momentul asta avem asociatia #MiscareaDiasporeiUnite pentru a merge in fata cu Proiectul si cu viziunea noastra a tuturor , mai avem nevoie de cateva zile pentru a avea si conturile active , dupa care o sa avem website( domeniile le avem deja ) urmeaza sediul si filialele.

Grupul de Facebook Diaspora Europeana va ramane neschimbat , la fel si sigla , tricourile ... pentru ca de aici a pornit Protestul de pe #10August2018 si a intrat in Istorie , Grupul Facebook si Asociatia vor merge in aceeasi directie pe toate planurile, siglele si denumirile sunt marci inregistrate.

Diaspora Europeana este grupul " mama " si in colaborare cu zeci de grupuri , pagini si personalitati, s-a putut realiza protestul de pe #10August care acum da roade si de care foarte multi incearca sa se ataseze , doar cu ajutorul tuturor celor implicati si pe aceasta cale le multumim ca au avut incredere in noi si ca vor sa continue aceasta lupta pana la capat alaturi de noi, impotriva sistemului corupt din Romania. 

Miscarea Diasporei Unite in acest moment vrea sa duca batalia cu coruptia pana la capat dupa cum am promis , noi si toti colaboratorii nostri suntem uniti pentru un viitor mai bun pentru toti romanii de oriunde s-ar afla. In acest moment paginile, grupurile , personalitatile cu pagini oficiale avem aproximativ 1.4 milioane de membri si simpatizanti in mediul online. Vor urma vizite in diferite orase din Europa si nu numai pentru a reusii o organizare cat mai buna a tuturor , pentru a vorbi despre Proiect si pentru a va asculta sfaturile dumneavoastra.

Miscarea Diasporei Unite in acest moment are o stransa colaborare cu urmatoarele Pagini, Grupuri si Asociatii," este mesajul lui Mario Mocan, scrie DCNews.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-06Parerea ta...

EU CU CINE VOTEZ
05 Oct 2018

Ca ciupercile dupa ploaie !
MAFIA PSD.
05 Oct 2018

Cu cat sunt mai multe partide cu atat mai bine pentru Romania. E bine ca toate sunt ANTI-MAFIA PSD. PSD ESTE ORGANIZATIE MAFIOTA ANTI-ROMANEASCA SI ANTI-EUROPEANA. ACEASTA MAFIE TREBUI SCOASA IN AFARA LEGII IN CONFORMITATE CU LEGEA PARTIDELOR POLITICE. PSD REPREZINTA ASTAZI UN GRUP INFRACTIONAL , CONDUS DE UN PUSCARIAS CARE DISTRUGE ZILNIC IMAGINEA ROMANIEI SI INSTITUTIILE ACESTEI TARI.
CIUMA ROSIE PORCINA
05 Oct 2018

sa crape ciuma rosie in frunte cu toate curvele si spurcatele jigodiile imputite si agramate care-l pupa in dos pe porcarul flausat tele-morman
ANONIM
06 Oct 2018

POLITICA Romaniei postcomuniste, reprezentata in majoritatea cazurilor si situatiilor de catre impostori semidocti sau oportunisti banditi si tradatori precum si lipsa de CIVISM a poporului roman, a facilitat adincirea, fara margini a crizelor de COMPETENTA si MORALITATE instalate in procesul complex de administrare a destinelor natiunii, cu consecinte deosebit de grave in toate domeniile vietii. ERORILE si ABUZURILE comise de toate administratiile si guvernele postdecembriste isi pun amprenta in mod dezastruos asupra evolutiei poporului roman care de 28 de ani se afla intr-un proces continuu de prabusire abisala. In anul 2018, in Romania, economia, partidele politice şi presa sunt controlate de cei cu interese economice puternice. Situaţia existenta, (declinul national), se poate schimba doar printr-o “MIŞCARE DE REFORMARE POLITICĂ”. (Theodore Roosevelt rămâne memorabil în istoria mondiala pentru ca a reformat S.U.A. luptand cu succes împotriva oligarhilor si impostorilor din societatea politica mfiotizata a vremii). Numai consolidand instituţiile statului de drept si limitând puterea economică si politica a oligarhilor si impostorilor este posibilă schimbarea istoriei neamului in interesul progresului general. Doar, DIMINUAREA SARACIEI, ELIMINAREA ANARHIEI SI LIMITAREA PUTERII OLIGARHILOR va face posibila, garantarea diferenţei de opinie şi va asigura “capacitate adevărului de a combate greşeala si minciuna” precum si eliminarea riscului de activare a oricarui tip de dictatura. Printre ELEMENTELE ESENTIALE pe care “românii progresisti” trebuie să le promoveze, ca factori de reusita, pentru asigurarea conditiilor firesti impuse de teza fundamentala a succesului social si anume “capacitatea adevărului de a combate greşeala si minciuna” in vederea asigurarii la nivel national a unei schimbari pozitive garantate, se pot evidentia: 1. - Statuarea unui “sistem judiciar fidel statului de drept, care să protejeze orice pe
ANONIM
06 Oct 2018

HAI BAIETI . SUNTE-TI 5 MILIOANE DE CURAJOSI
ANONIM
08 Oct 2018

HAI CURAJOSILOR! PANTALONII JOS!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz