2020-02-17 14:45

Romii din Roma, expulzaţi

 |  18:32
Romii din Roma, expulzaţi

PrimarulRomei, Gianni Alemanno, avertizează că romii stabiliţi în capitala Italieiriscă să fie expulzaţi dacă nu fac dovada surselor de venit şi a domiciliilorstabile. Primarul a reiterat că în următoarele zile va începe demolareaminitaberelor de romi construite ilegal la Roma. Alemanno declara marţi cănumeroşi romi care au părăsit Franţa în contextul expulzărilor au ajuns laRoma. Primarul a anunţat că, în scurt timp, vor fi desfiinţate toate cele 201minitabere de nomazi construite abuziv în Roma, inclusiv cea în care s-a produsincendiul soldat cu moartea unui copil român. În aceste tabere locuiescaproximativ 2.350 de persoane. Alemanno a criticat însăexpulzarea în masă a romilor din Franţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-15Parerea ta...

SORINOVICI
04 Sep 2010

bravo Italia, Bravo Franta, singurele tari din Uniunea Europeana care nu se lasa calcate in picioare de acesti tigani borati, care li se mai zice..rromi?! rusine ROMANIEI ca ii tine in brate, le plateste ajutoare sociale, ii integreaza in diverse meserii , si apoi ii lasa sa circule liberi ca sa ne faca de ras, chiar credeti ca AIA SUNT ATAT DE PROSTI LA EI ACASA???!! Azi Franta, si ITALIA, urmeaza Spania, Finlanda, Suedia si mai apoi toata Uniunea ca s-au saturat tot de TURISMUL TIGANESC!!
SORINOVICI
04 Sep 2010

SORINOVICI
04 Sep 2010

Bravo Italia, Bravo Franta, singurele tari din Uniunea Europeana care nu se lasa calcate in picioare de acesti tigani borati, care li se mai zice..rromi?! rusine ROMANIEI ca ii tine in brate, le plateste ajutoare sociale, ii integreaza in diverse meserii , si apoi ii lasa sa circule liberi ca sa ne faca de ras, chiar credeti ca AIA SUNT ATAT DE PROSTI LA EI ACASA???!! Azi Franta, si ITALIA, urmeaza Spania, Finlanda, Suedia si mai apoi toata Uniunea ca s-au saturat tot de TURISMUL TIGANESC!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine