2019-11-13 00:06

Rovana Plumb, despre un REFERENDUM organizat în ziua alegerilor europarlamentare

 |  15:01
Rovana Plumb, despre un REFERENDUM organizat în ziua alegerilor europarlamentare

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, duminică, la Brăila, că este de părere că în ziua alegerilor pentru Parlamentul European nu ar trebui să se organizeze şi un referendum

Rovana Plumb a spus, îmtr-o conferinţă de presă, la Brăila, că este de părere că alegerile europarlamentare de anul acesta sunt mai importante decât oricând li nu ar trebui să se organizeze în acelaşi timp cu ele, şi un referendum oricare ar fi tema lui.

„Au fost europarlamentari din rândul adversarilor politici care au votat împotriva României. Cunosc decizia Curţii Constituţionale şi cred că în ziua alegerilor nu ar trebuie să existe şi un referendum pe orice temă, de orice fel”, a spus Rovana Plumb.

Aceasta consideră că PSD este „cel mai pro-european” partid.

„Consider că atâta timp cât România este o ţară europeană, PSD este cel mai pro-european partid, cred că trebuie să lăsăm ziua de 26 mai, ziua în care românii să-şi pună votul pe cei care sunt patrioţi şi pe cei care pot reprezenta România cu cinste în Parlamentul European. Cred că temele pe care trebuie să le abordăm sunt cele europene”, a spus Rovana Plumb.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-17Parerea ta...

STOP CENZURA
17 Mar 2019

Mafia psd a fost huiduita in toata tara . Aceasta organizatie mafiota anti- romaneasca este anexa Rusiei in parlamentul european platita din bani europeni. Romanii nu trebuie sa voteze acest cancer al Europei , ci trebui sa lupte pentru eradicarea lui. Borfasul national s-a internat fictiv pentru a nu se prezenta la ICCJ . HUUUU.....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray