2020-06-02 15:50

Rovana Plumb: Instigarea la REVOLTĂ a Opoziţiei şi a preşedintelui Iohannis a condus la divizarea societăţii

 |  18:20
Rovana Plumb: Instigarea la REVOLTĂ a Opoziţiei şi a preşedintelui Iohannis a condus la divizarea societăţii

Preşedintele Klaus Iohannis şi partidele din opoziţie instigă la revoltă, sfidează ordinea publică şi dezinformează, iar toate astea duc la la divizarea societăţii, afirmă preşedinta Organizaţiei Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, criticând totodată violenţa unora dintre protestatarii de la mitingul din 10 august, din Piaţa Victoriei, împotriva femeii jandarm.

"Toată această situaţie a fost generată şi propagată de mesajele şi acţiunile de incitare la nesupunere civică şi haos transmise în spaţiul public de liderii şi reprezentanţii partidelor din Opoziţie. Resping cu fermitate orice agresiune împotriva unei femei care îşi făcea datoria de a asigura protecţia protestatarilor paşnici. Totodată, condamn toate încercările domnului preşedinte Iohannis şi ale partidelor din Opoziţie pentru divizarea cetăţenilor, sfidarea ordinii publice, dezinfomarea şi instigarea de a pune presiune pe membrii Guvernului”, susţine Rovana Plumb, potrivit unui comunicat de presă al PSD.

Organizaţia Femeilor Social Democrate transmie că nu tolerează manifestările violente şi dezaprobă violenţele de la mitingul din 10 august. Organizaţia face apel la şeful statului şi la liderii din opoziţie „să înceteze cu afirmaţiile iresponsabile pentru că România are nevoie de normalitate şi stabilitate, iar puterea se câştigă prin vot democratic şi nu prin alte mijloace nedemocratice şi prin violenţă”.

Peste 400 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la protestul din Piaţa Victoriei.

Parchetul General a anunţat vineri seară că în dosarul violenţelor din Piaţa Victoriei au fost depuse 238 de plângeri, fiind făcute 106 audieri. Programul de relaţii cu publicul la Parchetul Militar a fost prelungit, putând fi depuse plângeri şi în weekend, iar de luni se vor face acte de urmărie penală, inclusiv primirea de plângeri sau denunţuri, la sediul Ministerului Public, precizează reprezentanţii instituţiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-18Parerea ta...

HORUS
18 Aug 2018

In 10 august a fost o tentativa de suprimare a opozitiei condusa de Dragnea si de instaurare a dictaturii personale!Aceasta vaca PSD mananca cu lingura rahatul...
MAFIA BOLSEVICA
18 Aug 2018

Mananci kkat javra penala. Presedintele Iohannis nu a divizat nici o societate. Romanii cinstiti, onesti si educati nu se pot alia cu o gasca de infractori corupti si analfabeti condusi de un gunoi politic condamnat penal si cu alte dosare pe rol numit ADOLF Hdrak-nea.
FREACA MENTA
19 Aug 2018

TIGANCA CU DOUA DEGETE DE FRUNTE SI GIPAN DE BULGARIA IN CURTE . NU IT-I AJUNGE CIT RAU AI FACUT SOCIETATI ? GORILA NU MAI ARE OAMENI SI BAGA FEMEILE IN FATA . O MAGAZIONERA DE LA ARCOM
PUIE MLUMB
19 Aug 2018

LUA-TI TARANCA ASTA INFECTA DE PE PRIMA PAGINA . DUPA CE CA E PROASTA , MAI E SI URITA CU DRACI . ARE FALCI FOARTE DEZVOLTATE DE CIT I-L SUGE PE DRAGNEA , ARATA CA MANGALITA MITROPOLIEI . ARE VAGOANE DE BANI , DAR CREER POOLA .
MA PIS PE TINE!
19 Aug 2018

crocodil sau cucuvea sau ce dracu mai esti care stai noaptea si postezi sub fel de fel de nume invective si rautati Esti o japita imputita si puturoasa Dimineata incepi tarziu cu invectivele pentru ca ai de lins cururi si mai dormi ca un pork batran ce estiPorkule ,veziti de batranetea ta ,hodorogule nebun
RAGAIALA PSDISTA
19 Aug 2018

Ma inec cu sperma de berbec.
PUIE MSD
19 Aug 2018

aceasta kronkanitoare bulgaroaica sa ne lase...cu gipane primite spaga inscrise in Bulgaria KRA KRAAAAAAAAAAAAAA RUIE MOVANA
ANONIM
19 Aug 2018

Te ineci cu sperma psd ista!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine