2020-02-21 21:03

Rovana Plumb s-a dezlănțuit la mitingul PSD: Am venit cu fapte, nu cum face PNL și USR, cu atacuri, cu violență, cu minciuni!

 |  13:49
Rovana Plumb s-a dezlănțuit la mitingul PSD: Am venit cu fapte, nu cum face PNL și USR, cu atacuri, cu violență, cu minciuni!

Eurocandidata PSD la alegerile europarlamentare Rovana Plumb a atacat dur Opoziția în cadrul mitingului social-democraților de la Galați și le-a făcut o serie de promisiuni românilor, potrivit antena3.

„Datorită vouă și a milioane de români, PSD a avut forța și priceperea de a aduce România în NATO, în UE. PSD reprezintă cel mai bine interesele României în Europa și oriunde în lume. PSD are cel mai bun program de guvernare datorită unui lider cu viziune, președintele Dragnea. Am venit cu fapte, nu cum face PNL și USR, cu atacuri, cu violență, cu minciuni.

Noi, după doi ani de guvernare, cu președintele Liviu Dragnea, am adus România pe primele locuri în Europa la creștere econimică.

PSD a realizat cea mai mare majorare de creștere și salarii din istoria recentă a României. Noi vrem ca românii care muncesc la fel de mult și bine să aibă salariul pe care îl merită, citeaza stiripesurse.ro.

Asigurăm alinierea salariilor la salarii europene. PSD niciodată nu va desființa salariul minim pe economie. Din cauza PNL, USR, România nu e tratată egal cu celelalte țări din UE. Noi ne vom bate ca România să fie o țară cu drepturi depline, să fie la masa deciziilor europene. Vrem mai mult respect pentru România. Vrem ca România să fie în Schengen.

Dați-ne forța să ducem România în NATO și UE, dați-ne forța să ducem adevărați patrioți în Parlamentul European. Vom face ca vocile fiecăruia dintre noi să se audă în Parlamentul European”, a spus Rovana Plumb.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-11Parerea ta...

ANONIM
11 Mai 2019

PUTORILOR PENTRU BANII PRIMITI ATI FI CAPABILI NU SA VA TARATI PE JOS CA PORCII IN FATA AUTOCARELOR CI SA L SUGETI PE PLAVAN LA COAIELE I NESPALATE DE PLAVAN
MAFIA PSD.
11 Mai 2019

In declaratia de avere penala plumb fosta chilotzareasa la confectii pe linga masina cu nr. de Bulgaria mai are ATENTIE 9 ( NOUA ) PROPRIETATI !!!!!!!!! ALO !!! PARCHETUL GENERAL !!!! D.N.A. DE UNDE ARE ACEST GUNOI 9 (NOUA) PROPRIETATI. ASTA-I SOCIAL DEMOCRATIA MAFIEI PSD.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine