2020-08-15 23:51

Rovana Plumb s-a „lepădat” și de Dragnea

 |  13:15
Rovana Plumb s-a „lepădat” și de Dragnea

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb a declarat luni, la sediul central al partidului, că nu a discutat cu fostul lider al partidului, Liviu Dragnea, de la condamnarea acestuia. Dar când a fost întrebată dacă o să meargă să-l viziteze în închisoare, aceasta a avut o replică încredibilă care lasă loc la o mulțime de întrebări.

Reporter: - Ați discutat cu domnul Liviu Dragnea de când a fost condamnat?

Rovana Plumb: - Nu.

Reporter: - Îl veți vizita pe domnul Dragnea la închisoare?

Rovana Plumb: - Eu vă anunț că din această după-amiază o să plec la Bruxelles, peste două săptâmâni va fi și o întâlnire a partidului socialist european în cadrul căruia activez ca și membru, așa că am priorități în perioada următoare și în ceea ce privește organizația de femei, organizația din Dâmbovița și PES-ul. Vă mulțumesc foarte mult!

Trebuie precizat că înainte să fie condamnat, Liviu Dragnea a anunțat într-o emisiune TV că o susține pe Rovana Plumb să ajungă comisar european, iar aceasta a început să plângă de fericireî, în direct, la auzul veștii. Numai că, atitudinea Rovanei Plumb de azi ne reamintește că același comportament l-a avut și după ce Adrian Năstase a fost condamnat, dar și atunci când Mircea Geoană și Victor Ponta nu au mai fost președinti ai PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-10Parerea ta...

SERBAN CONSTANTIN
10 Iun 2019

O fripturista mediocra nimic mai mult!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz