2019-11-13 23:07

Rovana Plumb s-a „lepădat” și de Dragnea

 |  13:15
Rovana Plumb s-a „lepădat” și de Dragnea

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb a declarat luni, la sediul central al partidului, că nu a discutat cu fostul lider al partidului, Liviu Dragnea, de la condamnarea acestuia. Dar când a fost întrebată dacă o să meargă să-l viziteze în închisoare, aceasta a avut o replică încredibilă care lasă loc la o mulțime de întrebări.

Reporter: - Ați discutat cu domnul Liviu Dragnea de când a fost condamnat?

Rovana Plumb: - Nu.

Reporter: - Îl veți vizita pe domnul Dragnea la închisoare?

Rovana Plumb: - Eu vă anunț că din această după-amiază o să plec la Bruxelles, peste două săptâmâni va fi și o întâlnire a partidului socialist european în cadrul căruia activez ca și membru, așa că am priorități în perioada următoare și în ceea ce privește organizația de femei, organizația din Dâmbovița și PES-ul. Vă mulțumesc foarte mult!

Trebuie precizat că înainte să fie condamnat, Liviu Dragnea a anunțat într-o emisiune TV că o susține pe Rovana Plumb să ajungă comisar european, iar aceasta a început să plângă de fericireî, în direct, la auzul veștii. Numai că, atitudinea Rovanei Plumb de azi ne reamintește că același comportament l-a avut și după ce Adrian Năstase a fost condamnat, dar și atunci când Mircea Geoană și Victor Ponta nu au mai fost președinti ai PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-10Parerea ta...

SERBAN CONSTANTIN
10 Iun 2019

O fripturista mediocra nimic mai mult!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Cum se plimbă ursul de la Gerovital la Bruxelles Nominalizarea Rovanei Plumb, fostă Petre, fostă Beioglu, pe primul loc al listei PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, este oarecum surprinzătoare pentru pesediștii cu ștate vechi în acest partid
28 Mar 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray