2019-12-14 22:41

Rovana PLUMB se plânge de tratamentul de la Bruxelles: „Ceea ce mi s-a întâmplat a fost o nedreptate…”

 |  10:30
Rovana PLUMB se plânge de tratamentul de la Bruxelles: „Ceea ce mi s-a întâmplat a fost o nedreptate…”

Europarlamentarul Rovana Plumb mulţumeşte premierului şi Guvernului pentru sprijinul acordat în procesul de numire a comisarului european şi susţine că ceea ce i s-a întâmplat „a fost o nedreptate", fiind scoasă din cursă de „standarde duble", informează Agerpres.

„Mulţumesc premierului Viorica Dăncilă şi Guvernului României pentru sprijinul acordat pe tot parcursul procesului de numire a comisarului european. Au ştiut cu toţii că mi-aş fi reprezentat ţara cu profesionalism şi demnitate pe tot parcursul mandatului. Mulţumiri speciale tuturor specialiştilor din DG Move pentru suportul de care au dat dovadă în toată această perioadă. Am fost scoasă din cursă de standarde duble şi de jocuri politice făcute, din nefericire, şi cu ajutorul unor colegi români. Ceea ce mi s-a întâmplat a fost o nedreptate, dar am, ca de fiecare dată, puterea de a merge mai departe. Am votul a milioane de români care au susţinut PSD la europarlamentare şi cărora le mulţumesc încă o dată", a declarat Plumb, într-un comunicat de presă.

Ea a adăugat că rămâne europarlamentar şi va continua să apere drepturile şi interesele ţării în orice situaţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-01Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Cum se plimbă ursul de la Gerovital la Bruxelles Nominalizarea Rovanei Plumb, fostă Petre, fostă Beioglu, pe primul loc al listei PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, este oarecum surprinzătoare pentru pesediștii cu ștate vechi în acest partid
28 Mar 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray