2020-01-20 11:30

Rovana şi Congresul de Plumb

 |  18:18
Rovana şi Congresul de Plumb

Înlocuitoarea lui Victor Ponta la şefia partidului, e adevărat, pe o poziţie interimară, Rovana Plumb a început şi ea să călătorească pe la organizaţiile judeţene. Probabil caută sprijin pentru Comitetul Executiv Naţional (CExN) de miercurea viitoare, când se va decide interimatul ei ca preşedinte al PSD.

Vineri a fost la Piatra Neamţ, la conferința județeană de alegeri a filialei PSD Neamț. Cu această ocazie a susţinut într-o conferinţă de presă că această guvernare este cea mai bună din ultimii 10 ani şi că trebuie să continue sprijinită de o coaliţie stabilă şi puternică. După această introducere plină de vorbe mari dar şi discutabile, ne-a spus ce o doare de fapt şi unde voia să ajungă, şi anume mesajul ei către CexN: „Doar Comitetul Executiv poate stabili data congresului. Cel mai corect cred că ar fi ca acest congres să aibă loc la termen, după alegerile locale și alegerile parlamentare. PSD se pregătește și are toate acțiunile politice puse la punct astfel încât să putem câștiga alegerile locale și cele parlamentare”. Cu alte cuvinte, lăsaţi prostiile, rămân eu şefă până la congres, după alegerile parlamentare,mai  încolo.

De altfel, a şi spus explicit acest lucru, şi anume că speră ca la CExN, săptămâna viitoare, să fie aprobată rămânerea ei ca preşedinte interimar al partidului. După care a reluat vorbele mari, de data aceasta privind unitatea cea vestită a PSD, dar şi pe Ponta, “cel mai puternic şi eficient premier din ultimii 10 ani”. O observaţie, în ultimul timp am auzit mulţi lideri social-democraţi lăudând Guvernul şi pe Ponta drept cel mai bun Executiv, respectiv ai României. Iată că de o zi două nu mai sunt decât din ultimii 10 ani. Poate a dat vreun telefon fostul premier Adrian Năstase şi le-a spus să o lase mai moale, pentru că până în 2004 el este cel mai bun premier al României. Că doar el i-a făcut ce sunt, vorba lui Iliescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-17Parerea ta...

HAZNAUA COMUNA
17 Iul 2015

Ea si-a facut salariu de 200 sute milioane si eu astept o semnatura la decizia de pensionare facuta de 2 ani . Pentru o diferenta de 2-3 miloane , in care statul trebuie sa i-mi dea legal .In aceasta situatie sint alte sute de pensionari , din sector 1 Bucuresti . Asa sa-i ajute dumnezeu ., cu oameni ei .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray