2020-06-07 00:34

Ruxandra Dragomir: Măsura arestului preventiv pentru Elena Udrea este mincinos şi un abuz

 |  13:07
Ruxandra Dragomir: Măsura arestului preventiv pentru Elena Udrea este mincinos şi un abuz

Ruxandra Dragomir a vizitat-o, vineri, pe Elena Udrea în arestul Poliţiei Capitalei şi a precizat că măsură arestului preventiv în caul deputatului PMP este „mmincinos şi un abuz”.

Elena Udrea a fost vizitată vineri, în arestul poliției Capitalei, de mama și prietena sa, Ruxandra Dragomir.

Dragomir a declarat că arestul preventiv în cazul Elenei Udrea este un abuz și se bucură că denunțurile nu și-au atins scopul.

”Am încredere în Elena și mă bucur că aceste denunțuri nu și-au atins scopul”, a completat Ruxandra Dragomir.

Aceasta a mai spus că denunțurile au fost demontate, iar varianta cea mai probabilă a celor care le-au făcut este fie că au fost presați, fie că sunt oameni slabi și s-au folosit de numele Elenei Udrea pentru a scăpa de justiție.

”Noi am spus încă de la bun început că acest arest preventiv este mincinos. La fel și denunțurile”, a completat prietena Elenei Udrea.

Ruxandra Dragomir a precizat că ”Elena Udrea nu are de ce să rămână în arest”.

Confruntarea dintre Elena Udrea și fosta sa prietenă, Ana Maria Topoliceanu a fost una decentă. Topoliceanu însă nu și-a susținut denunțul, a menţionat Ruxandra Dragomir.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-20Parerea ta...

FELICITARI RUXAANDRA DRAGOMIR
20 Mar 2015

Toata stima pentru taria de caracter a Elenei Udrea. Barbat in trup de femeie! Daca reuseste sa-si dovedeasca nevinovatia si va reusi, o sa aiba drum lung in politica. Un sfat bine intentionat: mare atentie in selectarea apropiatilor! (Unde spanac :) i-a gasit pe Lungu si Topoliceanu? Din start au mecle de lingai profitori. Va avea un cuvant de spus in politica si alti lingai vor simti oportunitatea, trebuie tunsi din start. Langa ea trebuie sa ramana cei care azi ii sunt alaturi.
ASTA DE MAI SUS!
20 Mar 2015

Sa mori tu ca Udrea n-are nicio vina! Cand v-aud, innebunesc! Bai 'sfintilor', TARI de 'caracter' putreznicios! Duce-ti-va la manastiri daca sunteti atat de curati, de neprihaniti...
CARACATITA DIPLOMATIEI
20 Mar 2015

Citi bani , afaceri , ai dus afara , in afacerea cu aceasta prietenie . Pina acum 5 luni nu stia nimeni de prietenia Amazoanelor dintre voi .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine