2019-11-14 06:30

UPDATE: S-a AFLAT! Când vor avea loc ALEGERILE prezidențiale

 |  12:35
UPDATE: S-a AFLAT! Când vor avea loc ALEGERILE prezidențiale

Potrivit unor surse ale Autorității Electorale Permanente, data alegerilor prezidențiale va fi 10 noiembrie pentru primul tur, iar pentru cel de-al doilea tur data va fi 24 noiembrie.

UPDATE: Preşedintele AEP Constantin-Florin Mituleţu Buică a declarat, marţi, pentru Mediafax, că a avut o discuţie cu premierul Viorica Dăncilă, iar alegerile prezidenţiale urmează să se desfăşorare pe 10 noiembrie, primul tur de scrutin, şi pe 24 noiembrie, al doilea tur. Astfel, campania electorală va debuta pe 10 octombrie.

„În urma discuțiilor cu premierul Viorica Dăncilă, am decisa ca data alegerilor prezidențiale să fie 10 noiembrie  pentru primul tur și 24 noiembrie turul doi”, anunță Surse AEP citate de Antena 3.

Până acum, și-au anunțat intenția de a candida la alegerile prezidențiale actualul președinte Klaus Iohannis, Florentin Pandele, Ramona Ioana Bruynssels, Viorel Cataramă și Miron Cozma.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-02

In legatura cu acest articol...

ULTIMA ORĂ: Primarul și viceprimarul din Bacău, trimiși în JUDECATĂ de DNA

Containere anticaniculă în cele mai aglomerate zone din Capitală

Cine ar putea fi noul ministru de Interne

Dăncilă calcă serios pe urmele lui Ponta privind marile proiecte de infrastructură
Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Cine nu votează, să tacă! Gata, duminică votăm în primul tur al prezidențialelor. Suntem la capătul unei campanii destul de anoste, în care premierul Victor Ponta s-a fofilat cum a putut mai bine, și a reușit, să nu cumva să intre în vreo confruntare directă, televizată, cu adversarii săi. Iohannis, pe de altă parte nu a fructificat prea eficient scandalurile din PSD, dosarele grele care au apărut în ultimul timp și gafele făcute de Ponta. Ceilalți candidați au fost destul de activi, mai ales Udrea și Macovei, rămâne de văzut dacă vor avea și efect eforturile lor
30 Oct 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray