2020-08-11 16:07

S-a dat startul jocurilor pentru şefia PSD: Rovana Plumb cere unitate

 |  18:31
S-a dat startul jocurilor pentru şefia PSD: Rovana Plumb cere unitate

Demisia lui Victor Ponta de la şefia partidului a lăsat liberă o poziţie foarte dorită de mulţi social-democraţi cu greutate, aşa cum a lăsat să se înţeleagă președinta Consiliului Național al PSD, Rovana Plumb. În acest context, cea care asigură interimatul la șefia formațiunii a îndemnat la unitate.

Rovana Plumb a discutat cu mai mulţi colegi din conducerea partidului şi le-a cerut s-o susțină în continuare: „Este vorba doar de o poziție de președinte interimar. Desigur că sunt foarte mulți colegi care fac parte din Comitetul Executiv Național care au toate calitățile și sunt îndreptățiți să poată să ocupe această funcție. După cum am mai spus, sunt un om al echipei și i-am rugat pe colegii mei, dat fiind faptul că mi-am angajat această responsabilitate, să mă susțină să putem să mergem mai departe”.

Chiar dacă nu mai este preşedintele PSD, Victor Ponta rămâne în continuare un reper important pentru social-democraţi, în viziunea Rovanei Plumb: „Așa cum știm, uniți în momentele cele mai dificile, cu o guvernare puternică, susținută de o coaliție solidă, cu un lider incontestabil, care este Victor Ponta, premierul României”, a declarat aceasta într-o conferință de presă susţinută duminică.

În ceea ce priveşte o eventuală candidatură a lui Liviu Dragnea la şefia interimară a formaţiunii, Plumb a spus că nu a discutat cu Liviu Dragnea despre acest subiect, relatează Agerpres. „Domnul Dragnea nu mi-a comunicat și nu am avut o discuție privind intenția domniei sale de a candida. Până-n acest moment”, a mai declarat președinta Consiliului Național al PSD.

Toate aceste discuţii survin după ce Victor Ponta a anunţat pe Facebook, în urmă cu o săptămână, că renunţă la funcţie pentru a evita să aducă daune partidului, având în vedere că este anchetat pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor (n.r. - fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat). Totodată, Ponta a precizat că va continua să îşi facă datoria faţă de PSD şi milioane de români în calitate de premier.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-19Parerea ta...

SOCIALISTUL
19 Iul 2015

Madam Plumb s-a folosit intotdeauna de prevederile statutare care asigura ascensiune rapida unor indivizi . Asa se intimpla si cu functiile ce te protapeste automat in virful PSD cum sunt cele de pres la femei sau tineret. In materie de capacitati individuale ...PARDON .
CETATEAN
20 Iul 2015

Ba gloaba , injosesti partidul . Sa decada in felul Asta ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz