2020-05-29 10:06

S-a deschis prima secție de votare în Noua Zeelandă

 |  22:48
S-a deschis prima secție de votare în Noua Zeelandă

Procesul de votare la alegerile parlamentare a inceput in Noua Zeelanda, la sectia de votare nr. 18 din Auckland, la ora locala 7.00 (20.00, ora Romaniei), anunta News.ro. Romanii din Noua Zeelanda sunt primii care pot sa-si exercite dreptul la vot la alegerile parlamentare, la sectia nr. 18 din Auckland. Deschiderea sectiei din Auckland va fi urmata de sectiile de votare din Australia si cele din Japonia.

Procesul electoral se va incheia luni la ora 7:00 (ora Romaniei), pe Coasta de Vest a SUA (sectiile de vot de la Los Angeles, Sacramento, Seattle, San Francisco, Las Vegas si Portland) si la Vancouver in Canada.Sectia de votare din Auckland nu a primit buletinele de vot care trebuiau sa-i fie furnizate de catre posta australiana, insa Ministerul de Externe a decis transferarea de buletine vot, timbre autocolante cu mentiunea "Votat" si stampile cu mentiunea "Votat" de la sectia de votare de la Sidney la cea de la Auckland.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-10Parerea ta...

ANONIM
11 Dec 2016

MAFIA P.S.D. A REFUZAT APLICAREA REFERENDUMULUI PENTRU 300 PARLAMENTARI. SANCTIONATII LA VOT. TRIMETETII LA TOMBERONUL ISTORIEI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine