2020-07-04 12:54

S-a stabilit OFICIAL. Când vine Emmanuel MACRON în România

 |  17:49
S-a stabilit OFICIAL. Când vine Emmanuel MACRON în România

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, va veni în România mult mai curând decât se aştepta cineva. Şeful de stat francez va sosi în ţara noastră pe 24 august pentru a se întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis.

"La invitaţia Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, Preşedintele Republicii Franceze, domnul Emmanuel Macron, va efectua, în data de 24 august a.c., o vizită în România. Discuţiile care vor avea loc la Palatul Cotroceni se vor concentra pe dezvoltarea şi aprofundarea relaţiei bilaterale de Parteneriat Strategic, precum şi pe principalele subiecte aflate pe agenda europeană, internaţională şi de securitate. La finalul întrevederii cei doi Preşedinţi vor susţine o conferinţă de presă comună", anunţă Administraţia Prezidenţială.

Vizita a fost stabilită verbal cu prilejul întrevederii avute de cei doi preşedinţi la reuniunea Consiliului European din 23 iunie, ocazie cu care Macron a acceptat propunerea lui Iohannis de a continua dialogul la Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-07Parerea ta...

ANONIM
07 Aug 2017

Manuela Pieleanu, fost comisar-şef la Administraţia Naţională a Penitenciarelor, a ajuns la Curtea de Conturi fiind susţinută de fostul partid al lui Dan Voiculescu, PC. Soţul ei, sociologul Marius Pieleanu, este unul dintre abonații Antenei 3 unde mananca KKT fara limite. În iunie 2016, președintele Iohannis FARA MOTIVE SAU ARGUMENTE a înaintat-o de la gradul de comisar-șef la cel de chestor (echivalentul gradului de general). OARE Iohannis O AVEA DISCERNAMANT......???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz