2019-12-05 21:53

ȘANTAJ la președinte: Băsescu vorbește despre situația în care a fost pus Iohannis pentru a-l numi pe Lazăr

 |  21:05
ȘANTAJ la președinte: Băsescu vorbește despre situația în care a fost pus Iohannis pentru a-l numi pe Lazăr

Ministrul Tudorel Toader a declanșat, miercuri, procedura de revocare din funcție a lui Augustin Lazăr, procuror general al României, ocazie cu care a vorbit despre cele 20 de puncte pe care i le reproșează acestuia. Cea mai gravă pare să fie tocmai prezența, în dosarul de candidatură din 2016 a lui Augustin Lazăr, a unei rezoluții de clasare care îl viza pe Klaus Iohannis, din vremea în care ocupa funcția de primar al Sibiului.

Traian Băsescu a declarat, la România TV, duminică seara, că dacă actul despre care vorbea Tudorel Toader există și a ajuns la Palatul Cotroceni, fie la președinte, fie la Departamentul Juridic, atunci se poate vorbi despre un șantaj la adresa lui Klaus Iohannis.

”Dacă a ajuns la Cotroceni cu semnătura lui Lazăr, înainte de numire, asta poate însemna a șantaj. Și dacă dosarul a rămas la Departamentul Juridic și nu a ajuns la președinte, dacă el există, seamănă a șantaj. Dacă o asemenea hârtie a fost trimisă la Cotroceni, l-aș revoca pe loc. Nu îl văd pe Tudorel Toader ca mincinos.”, a declarat Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-28Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
28 Oct 2018

aha....eram sigur ca asta urmeaza.....asaltul final asupra presedintiei..de ce sa fie Basescu singurul presedinte suspendat....nu degeaba muncesc astia nonstop la demolarea presedintelui 24de ore pe zi asa o aritmetica simpla Johannis a obtinut singur aproape 8milioane de voturi....adica dublu cat toate partidele la un loc Cam ce o fi in creierul lor?plus ca toata lumea civilizata a inteles ce este cu circul si mizeria din politica de cumetrie La ora asta presedintele Romaniei e credibil si respectat,spre deosebire de cei care-l critica
ANONIM
28 Oct 2018

Da, respectat cu 9 dosare penale A ajuns presedinte prin manevrele statului paralel in principal SRIulPresedinte impostor
@CUCU ROZ
29 Oct 2018

Ai idei nebune Te afli in sfere bizare si esti complet strain de realitate mosneag nebunPe cine vrei sa prostesti cu minciuni sfruntate bai japita batrana?
ASALT FINAL
29 Oct 2018

"cucu' la dovleacul roz-bonbon" - delirezi, limba-lata, pupici de buci inalte, cu creierasul tot mai putred si manevrat de stim noi cine !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray