2019-10-15 20:20

Sarkozy a trimis poliţia să deblocheze depozitele de combusibil

 |  16:23
Sarkozy a trimis poliţia să deblocheze depozitele de combusibil

Livrărilede combustibil către principalele aeroporturi din Paris printr-o conductăprincipală au fost suspendate, în condiţiile grevelor pe tema reformeipensiilor. Compania care operează conducta a spus că principalulaeroport, Charles de Gaulle, ar putea rămâne fără conmbustibil de la începutulsăptămânii viitoare.

ÎnFranţa există temeri legate de o penurie de combustibil, în condiţiile în carecele 12 rafinării au fost afectate de greve, iar multe depozite sunt blocate.Zilele acesta, oficialii au încercat să liniştească temerile, spunând că Franţaare suficient combustibil pentru activitatea industrială, dar distribuitorii decombustibil au cerut guvernului să elibereze accesul lastocuriledeurgenţă, avertizând că mai este combustibil doar pentru zecezile.

Preşedintelefrancez, Nicolas Sarkozy, a trimis ieri poliţiapentru a deschide depozitele de combustibil blocate de greve. Chiar dacăofiterii de poliţie au forţat deschiderea unor depozite, greviştii au ameninţatcă vor picheta la alte centre de distribuţie din întreaga Franţă.

Sindicatelese opun planurilor guvernului de a creşte vârsta de pensionare, dar guvernuls-a artătat inflexibil cu privire la reforma pensiilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-10-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray