2020-02-19 17:51

SĂTUI DE INFRACŢIUNILE COMISE DE ROMII ROMÂNI, MEMBRII BNP TRAG CONCLUZII

 |  17:11
SĂTUI DE INFRACŢIUNILE COMISE DE ROMII ROMÂNI, MEMBRII BNP TRAG CONCLUZII

Libertatea de mişcare, un blestempentru britanici

Regulile UE privind libertatea demişcare au cauzat valul decriminalitate” din partea romilor români în Marea Britanie. Este concluziamembrilor Partidul Naţional Britanic, prezentată într-un comunicat.

Cetăţeniiromâni au voie să vină în Marea Britanie de la 1 ianuarie 2007, de când România a aderat la UE, notează BNP. În primele şase luni ale aceluian, statisticile poliţiei au arătat că "cetăţenii români" suntresponsabili pentru 1.080 de cazuri de infracţiuni. În aceeaşi perioadă aanului 2006, fuseseră înregistrate numai 135 de astfel de cazuri. În modincredibil, autorităţile române au raportat că rata infracţiunilor în ţara lora scăzut, pentru că romii şi-au “exportat” activităţile în Marea Britanie,subliniazăBNP.

"Aproapeimediat" după aderarea la Uniunea Europeană, poliţia română a fost solicitatăde autorităţile britanice să investigheze o serie de bande criminale, din cauzaunui"val de infracţionalitate"din partea romilor în MareaBritanie, susţine partidul BNP. Amploarea masivă a criminalităţii rome a fostconştientizată după ce un cotidian a publicat o informaţie despre o bandă deţigani români care au traficat în Marea Britanie peste 200 de copii, pentru acerşi, fura şi a comite delicte mărunte,afirmă BNP. În cel mai recentincident, 26 de romi au fost arestaţi în Ţăndărei în legătură cu bandele detraficat copii. Membrii partidului aprecizează însă că “ţiganii români”nutrebuie confundaţi cu adevăraţii români, care sunt europeni care respectălegile .

Milioane de euro pentru a încuraja imigranţii să pleceacasă

Fostulguvern laburist britanic a cheltuit zeci de milioane de lire sterlineacordându-le stimulente imigranţilor clandestini pentru a părăsi ţara, scriepresa britanică. Potrivit bilanţurilor contabile, Guvernullaburist a cheltuit 80 de milioane de lire (96 de milioane de euro) pentruprograme care să încurajeze plecarea din Marea Britanie a imigranţilorclandestini şi solicitanţilor de azil. Se pare că fostul Cabinet laburistconsidera că era mai ieftin şi mai uşor să încurajeze plecarea voluntară aimigranţilor decât să îi deporteze forţat.

România, destinaţie devacanţă evitată de britanici

Româniase află, alături de Grecia, Islanda, Turcia şi Rusia, printre cele cincidestinaţii pe care turiştii britanici au preferat să le evite vara aceasta,potrivit unui studiu citat de Press Association.

Greciase află în fruntea listei ţărilor la care turiştii britanici au renunţat anulacesta, din cauza temerilor legate de instabilitatea financiară. UrmeazăIslanda (9%), Turcia şi Rusia (7%) şi România (5%) în "top 5" alţărilor pe care turiştii britanici le evită vara aceasta.

Ce este BNP?

Partidul Naţional Britanic, -BNP(British National Party), este o formaţiune considerată de extremă-dreapta,prezentă începând de anul trecut în Parlamentul European. Partidul, căruia is-a atribuit o ideologie naţionalistă de tip fascist, este condus de Nick Griffinşinu a reuşit niciodată să intre în Parlamentul britanic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-01-24

Mai multe imagini:
SĂTUI DE INFRACŢIUNILE COMISE DE ROMII ROMÂNI, MEMBRII BNP TRAG CONCLUZII
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine