2020-08-11 16:59

Savu, despre Liviu Dragnea: Nu mă simt confortabil cu un preşedinte PSD condamnat

 |  08:40
Savu, despre Liviu Dragnea: Nu mă simt confortabil cu un preşedinte PSD condamnat

Senatorul PSD Daniel Savu a declarat că „nu se simte confortabil” cu un preşedinte de partid condamnat, făcând astfel referire la Liviu Dragnea. Savu a ţinut să precizeze că prin depunerea candidaturii sale la şefia PSD a vrut să ofere partidului o alternativă.

"Nu mă simt confortabil. Nu știu ce s-a întâmplat în dosarul Referendumul, însă condamnarea lui Dragnea o văd altfel. Timp de 25 de ani toate partidele au făcut același tip de mobilizare la vot. Nimeni n-a plătit până acum, tot a fost pentru Dragnea. Nu știu ce probe au găsit, nu le contest, dar din punctul ăsta de lucrurile n-au stat corect", a precizat Daniel Savu, în cadrul unei emisiuni la B1 TV.

Chestionat ce vor face în situația în care Liviu Dragnea va trebui să renunțe la șefia partidului din cauza problemelor sale din justiţiei, social-democratul a spus că depunerea candidaturii sale la șefia partidului a fost alternativa sa.

"În conferința de la Teleorman i s-a pus această întrebare ( lui Dragnea - n.r) și a declarat că își asumă acest risc. Eu respect decizia partidului. Am candidat să ofer o alternativă, pentru că ştiam toate astea. Colegii mei au spus că ne asumăm riscul", a completat Daniel Savu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz